Няколко дни след страданията на Ливърпул продължиха. Червените взеха само

...
Няколко дни след страданията на Ливърпул продължиха. Червените взеха само
Коментари Харесай

Нулево равенство между Ливърпул и Кристъл Палас на Селхърст Парк

Няколко дни след страданията на Ливърпул продължиха. " Червените " взеха единствено точка при гостуването си на Кристъл Палас. Мачът от 25-ия кръг на шампионата приключи 0:0. Тимът на Юрген Клоп изигра следващия си неопределен мач и равенството в Лондон беше закономерно.

" Орлите " нямат победа от началото на годината в осемте си мача, които изиграха през 2023 година, а Ливърпул, който стартира сезона като един от главните любимци за купата, не съумя да ги преодолее на техния " Селхърст Парк ".

В средата на първото полувреме мърсисайдци съумяха да натиснат домакините и Жота засече топката на далечната греда, само че ъгълът бе дребен и уцели страничния дирек. В края на първата част рамката на вратата спря и Палас. Шлуп лиши на Александър-Арнолд и центрира към Матета, който засече, само че ударът му срещна напречната греда.

В началото на втората част прекрасен удар и на Салах се отби от рамката, а до края гол по този начин и борбата на Ливърпул за топ 4 ще е доста тежка.



Ливърпул заема 7-ата позиция в класирането с актив от 36 точки. Кристъл Палас се намира на 12-ото място в подреждането с 27 пункта.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР