Няколко дни след като станахме свидетели на огромни опашки по

...
Няколко дни след като станахме свидетели на огромни опашки по
Коментари Харесай

Столичани сигнализират за разбити резервоари и източено гориво

Няколко дни откакто станахме очевидци на големи опашки по бензиностанциите, а хората всеобщо се презапасяваха с гориво, жители алармираха и за първите погроми над коли в София.

Александрина Младенова към този момент е подала сигнал в полицията, откакто в събота сутринта е забелязала, че резервоара на автомобила й е разрушен, а горивото е източено, оповестява Bulgaria ON AIR.

В събота сутринта тя потегля към магазина, остава обаче неприятно сюрпризирана.

" Когато се качихме в автомобила установихме, че лампичката за гориво свети. Изненадахме се, тъй като преди към седмица бяхме заредили цялостен контейнер. Помислихме, че някой съзнателно е източил горивото. Бяхме тръгнали за квартален магазин. Съответно заредихме още веднъж и по пътя още веднъж светна лампичката ", показа тя.

Когато дежурният служител на реда идва на място, открива, че резервоарът на автомобила е съзнателно продънен и от него е източено горивото. Александрина отдава случилото се на суматохата с цените и доставките на горива.

" Не единствено материалните вреди, платеното гориво, а в този момент би трябвало да се разправяме и със сервизи и с поправки. Имаме и малко бебе, което прави нещата още по-неприятни ", добави тя.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР