Няколко дни след като стана ясно, че ЦСКА-София няма почти

...
Няколко дни след като стана ясно, че ЦСКА-София няма почти
Коментари Харесай

Кой може да замести Белчев в ЦСКА?

Няколко дни откакто стана ясно, че ЦСКА-София няма съвсем никакъв късмет да завоюва шампионската купа, към този момент стартира да се приказва за промяна на треньора Стамен Белчев. В последно време “червените” демонстрират незадоволителна форма и изгубиха много точки по пътя към битката за най-ценния трофей в България.

Пет кръга преди края ЦСКА-София изостава от водача в класирането Лудогорец на 10 пункта. Именно заради тази причина на “Армията” към този момент се спрягат няколко имена, като желанията са един от тях да смени Белчев след края на сезона, написа "Sportal ".

На първо място в листата попада основният управител на Етър Красимир Балъков. Героят от САЩ'94 познава чудесно ситуацията в ЦСКА-София, защото преди да дебаркира в Търново, бе основен скаут на “червените”. Освен това той е работил със същото управление в Ловеч, когато бе ментор на Литекс.

Любослав Пенев също попада в сметките на ЦСКА-София. Бившият национал се опитва да седне на шефското кресло в БФС, само че претърпя цялостен неуспех. Последните години той много криволичи и не може да си откри мястото. Няколко месеца е треньор, само че по-късно внезапно сменя курса и взема решение да бъде началник. Този път обаче Пенев очевидно е решил да се занимава с това, което умее най-добре - да бъде покрай тъчлинията и да дава упътвания на своите подопечни.

Другият експерт, който попада в полезрението на “червените” шефове, е наставникът на Берое Александър Томаш. ЦСКА-София харесва методиката на работа на Томаш, само че дали младият познавач ще склони да напусне Стара Загора, още не се знае. Томаш е младеж на ЦСКА и няколко години носеше екипа на “армейците”.

Четвъртият треньор, който се разисква в средите на ЦСКА-София, е Стойчо Младенов. Легендата съвсем несъмнено ще бъде свободен през лятото, защото по всичко проличава, че ще се раздели с сегашния си клуб Кайсар. Двете страни изпитват нетърпимост една към друга и раздялата е въпрос на време. Медиите в Казахстан настояват, че Кайсар не уволнява Младенов само поради високата наказателна клауза, която е залегнала в договора на българския експерт.

Единственият късмет Белчев да резервира поста си е да завоюва Купата на България. Това няма да е лека задача, защото ЦСКА-София загуби от Левски с 0:2 първата полуфинална среща. Но даже и да успее, отново не е несъмнено, тъй като разочарованието на шефовете на “червените” от сериозното закъснение от Лудогорец е огромно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР