Няколко дни след като разпространи първата информация и снимки на новия

...
Няколко дни след като разпространи
първата информация и снимки на новия
Коментари Харесай

Още едно видео на новия Ford Focus ST

Няколко дни откакто разпространи първата информация и фотоси на новия Focus ST, Ford пусна и ново видео на спортния автомобил, в което подчертава върху екстериора му.

Със особено доработена осанка, новият Ford Focus ST е оборудван с неповторими за версията алуминиеви 18- и 19-цолови джанти, челна и долна решетка с изменен дизайн, и спомагателни аеродинамични детайли, в това число и нов заден спойлер. От компанията са планували и допълнителен спортен пакет Performance Pack, който надгражда оборудването и прибавя червени спирачни апарати.

Новият Focus ST, който ще се предлага в избор между екслузивните за серията Performance Blue и Orange Fury, както и в Frozen White, Magnetic grey, Race Red, Ruby Red и Shadow Black екстериорни цветове.



Focus ST ще бъде стартиран на европейския пазар през лятото на тази година, като ще се предлага както в класическата си петврата версия, по този начин и в комби вид.

Основен акцент при новия е неговото задвижване- 2.3-литров EcoBoost бензинов турбоагрегат, който е в положение да генерира оптималната мощ от 280 конски сили и оптимален въртящ миг от 420 Нм, и да форсира колата от 0 до 100 км/ч за по-малко от 6 секунди.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР