Няколко дни след благотворителния шоу мач между Григор Димитров и

...
Няколко дни след благотворителния шоу мач между Григор Димитров и
Коментари Харесай

Камелия: На мен ми изглеждаше като скеч между двамата. Нямаше да падне небето

Няколко дни след благотворителния шоу мач сред Григор Димитров и Новак Джокович в София, страстите към момента не стихват. Една от главните тематики и полемики продължава да бъде обвързвана с диджей Мартен, който не пусна обичаната ария на Ноле - " Луда по тебе " на Камелия.

Фолкпевицата по-късно вечерта пя на уше в столична дискотека на най-великия тенисист в историята. Тя още веднъж коментира казуса с решението на DJ Мартен в зала " Арена София ".

" Не знам каква е повода - дали в действителност я е нямал, дали не му е било позволено, или той самият наложи своя си усет и възбрана да не я пусне на Ноле. На мен ми изглеждаше като скеч сред двамата и публиката най-после очакваше да я чуе. Нищо нямаше да му коства DJ Мартен да беше зарадвал Ноле с тази ария ", съобщи певицата пред Bulgaria ON AIR.

" Нямаше да падне небето. Хората щяха да останат 100% задоволени. Шоуто щеше да е с прелестен свършек и необикновен спомен от неговото посещение. Ние за тази изненада се приготвяме от един месец - да го зарадваме индивида. И то се случи. Първоначалната концепция беше да се появя, само че проектите се осуетиха ", сподели още Камелия. Според нея горчивината е останала у хората в залата и пред екраните, до момента в който Джокович към този момент е не запомнил случката.

" Усетих покрай него, че той е надраснал доста такива дребнавости, дребнави хора и изкази. Той е над нещата ", акцентира Камелия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР