Няколко дни двойката от Демократична България Иво Мирчев и Атанас

...
Няколко дни двойката от Демократична България Иво Мирчев и Атанас
Коментари Харесай

Само в Breaking.bg: Има ли високопоставен политик от управляващите, който работи за Москва?


Няколко дни двойката от Демократична България Иво Мирчев и Атанас Атанасов нападат спецслужбите с обвинявания, че работели за Русия. Мирчев даже си разреши да твърди, че „ политик на висока позиция “ е съветски сътрудник, само че не бил президента Радев. Атанасов пък упрекна военното разузнаване, че се занимавало с политика. Източници на Breaking.bg от спецслужбите обаче настояват, че тези, които най-вече крещят за „ евроатлантизма “, НАТО и против Русия най-вероятно са тъкмо сътрудници на Москва. И дават образец с унгарския евродепутат Йожев Сайер, прочут с консервативните си и хомофобски позиции. Той бе съавтор на текст в променената унгарска конституция, съгласно която фамилията е „съюз сред мъж и жена “. Та същият Сайер, изтъкнат съперник на хомосексуалистите, бе хванат през 2020 година на гей-сбирка в Брюксел и заставен да подаде оставка.

Това важи и за родните борци против Държавна сигурност, Русия и нейните сътрудници.

Същите източници настояват пред медията ни, че изтъкнат „ евроатлантик “ от ръководещата още коалиция, е точно сътрудник на Москва, поради тежкото му минало на клеветник за Второ основно ръководство на Държавна сигурност-ДС, контразузнаването. Може да се направи обосновано съмнение, че същият изтъкнат герой против Кремъл, който не слиза от студията на малките екрани, действително работи за Москва и извършва задания по разрушение на българските специфични служби, по-точно Национална разузнавателна служба и Военното разузнаване с непрестанни офанзиви против тях. Неговата активност е известна на партньорските ни служби от НАТО и Европейски Съюз, настояват осведомени пред Breaking.bg.

Но това не е всичко. Вторачени, съзнателно, единствено против хипотетичната съветска агентура в България, обществото съзнателно е заблуждавано в неглижиране на огромната активност на сръбското и македонското разузнаване у нас. Българското контраразузнаване преди няколко години е засекло почитан сътрудник на разузнаването на Белград. Човекът е на висока позиция в обкръжението на медиен олигарх и предприемач, представящ се за популярен герой против Русия и поддръжник на „ евроатлантизма “, НАТО и Европейски Съюз. А в действителност работещ за най-верния спътник на Москва в Европа-Сърбия. Но поради политкоректността и тъй като сътрудникът е в групировката на олигарха, ръководещ тогава България против него не е подхванато нищо. „ Погледнете и си припомнете кои издания бранеха неистово беглецът в Белград Цветан Василев и ще се сетите за кой олигарх става дума и за кой сътрудник в неговото обграждане “, показаха източниците ни.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР