Няколко часа преди мача между Григор Димитров и Рафаел Надал

...
Няколко часа преди мача между Григор Димитров и Рафаел Надал
Коментари Харесай

Направиха шокиращи разкрития за Надал часове преди мача с Григор Димитров

Няколко часа преди мача сред Григор Димитров и Рафаел Надал в Монако се появиха тревожни за Матадора материали и изявления в международните медии. Той е упрекнат в систематична приложимост на неразрешени вещества, а съгласно експерти с години това е било прикривано.

Жан-Пиер Верди, който е някогашен президент на Антидопинговата организация на Франция засегна точно тази тематика. Верди приказва за интервала от 2006 до 2015-та, когато е бил част от това звено.

" Контролът над него е като закононарушение против Негово Величество. Едва през 2009 година ни беше разрешено да правим надзор един път. В Берси можехме да създадем със седем играчи: трима французи, трима германци и един испанец. Нямахме проблем с французите и германците. И тогава пристигна ред на испанеца. От първия миг с доктор Самир Месбах Надал и обкръжението му бяха доста враждебни. Тони Надал ме обиди на добър френски, тъй като желаех надзор. Той извика: Това е скандално ", съобщи Верди.

Фриц Зоргел, допинг специалист от Института за биомедицински и фармацевтични проучвания в Нюрнберг, също показа мнението си.

" Анаболните стероиди са класика в тениса. Така че не съм сюрпризиран. Следя събития от десетилетия и имам ясна визия за всичко. Тенисът е един от четирите най-хубави спорта, когато става въпрос за допинг. Рафаел Надал демонстрира признаци на аномалия. Имам непрекъснати съмнения. Предвид целия му атлетизъм, а и идва от Испания - страна, която не е известна с това, че съответно „ ревизира “ своите герои. "

Хакерската група " Елегантни мечки " от Русия, разгласява данни за олимпийците от Рио де Жанейро 2016, а името на Надал попада в листата. Те твърдяха, че на 20-кратния първенец в шампионатите от Големия шлем е било позволено да използва неразрешения бетаметазон през септември 2009 година, а по-късно е употребявал тетракостацид от юли до август 2012 година.

Преди години някогашният министър на спорта на Франция Розалина Бачело упрекна Надал в приложимост на допинг, поради което испанецът потърси правосъдна отговорност по отношение на нея.

През 2013 година тогавашният министър на опазването на здравето и спорта на Франция упреква Рафа в потреблението на допинг. Според нейното пояснение той не е бил заловен, защото е имал „ травма “, заради която не е играл в продължение на седем месеца.

Френският тенисист Жил Симон написа за манакореца и неразрешените субстанции в своята автобиография. Той разкрива връзката сред Надал и доктор Евфемиан Фуентес, който има опит, когато става въпрос за допинг.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР