Някои вярват, че всеки човек по света си има двойник,

...
Някои вярват, че всеки човек по света си има двойник,
Коментари Харесай

Когато една българка прилича на Гал Гадот

Някои имат вяра, че всеки човек по света си има двойник, въпрос е единствено на време да го срещне. Що се отнася до Гал Гадот, тя явно към този момент е намерила своя. И то в лицето на една българка.
 Марта Желязкова, Дженифър Лопес и фотографията, на която двете си наподобяват
Когато една българка наподобява на Джей Ло

Снимката, която изненада всички

Любимката на милиони хора по целия свят Гал Гадот си има двойничка от Видин. Даяна Йорданова в действителност поразително доста наподобява на израелската актриса и по нищо не отстъпва на чара и харизмата ѝ.

Холивудската звезда се прочу с ролята си на " Жената знамение ", както и с присъединяване си в блокбъстъра " Бързи и гневни ". Нейната двойничка обаче също се радва на известност у нас.

Тя е инфлуенсър и се занимава със снимане на разнообразни реклами и видеа, като Instagram профилът ѝ може да се похвали с над 27 хиляди почитатели. Нейната най-голяма пристрастеност обаче, е основаването на дребни бутикови торти, които предлага под бранд с име " Душичка ".

Самата видинчанка осъзнава приликата си с израелската суперзвезда и постоянно пуска в профилите си в обществените мрежи разнообразни смимки и видеа с паралели сред двете. Тя споделя радостни клипчета, на които се майтапи, че е Жената знамение или по-скоро Жената Душичка, както се назовава.

" Да те оприличават на жена, която е идеализирана като блян за хубост, е значителен комплимент и се гордея с това ", безапелационна е Даяна.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР