Някои творци рисуват с лявата ръка, други - с дясната.

...
Някои творци рисуват с лявата ръка, други - с дясната.
Коментари Харесай

Художничка рисува с двете ръце едновременно

Някои създатели рисуват с лявата ръка, други - с дясната. За млада художничка от Холандия не е проблем да основава реалистични портрети, рисувайки с двете ръце по едно и също време, съобщи Ройтерс.
 
" Така е по-бързо и не е толкоз скучно ", споделя 25-годишната Раджасена ван Дам.
 
Благодарение на уменията й, видео в уеб страницата Ютюб, в което художничката рисува по едно и също време певицата Тейлър Суифт и актрисата Селена Гомес, бързо натрупа гледания. Ван Дам споделя, че реалистичните портрети, които припомнят на фотоси, й лишават към 40 часа.
 
Художничката стартира да рисува съществено с цветни моливи и гел писалки на 16-годишна възраст, въодушевена от италиански махленски актьор. Леворъка по рождение, Раджасена ван Дам борави креативен с дясната си ръка от към шест месеца.
 
Освен да рисува известни хора, художничката обича да сътворява и фентъзи подиуми. Изпълнява и комерсиални поръчки. Въпреки че е трансформирала рисуването в своя специалност, Раджасена ван Дам не изключва опцията да придобие нови умения. " Уча се да изсвирвам на пиано. Но не съм Моцарт ", споделя художничката през смях.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР