Някои търсят тръпката в преследване на спиращи дъха гледки към

...
Някои търсят тръпката в преследване на спиращи дъха гледки към
Коментари Харесай

Bentley има добра новина за 18 богопомазани, готови да дадат 2 млн. евро за Batur

Някои търсят тръпката в гонене на спиращи дъха гледки към потъналия Титаник, други си икономисват този адреналин (за тяхно щастие) и залагат на сигурното – безценен, доста безценен автомобил, с който да излекуват някоя драма от милионерското се всекидневие.

За тази специфична група клиенти Mulliner приготви Batur, който най-сетне мина през тежката тестова стратегия и е подготвен да потегли към своите притежатели. Всички 18 бройки ще бъдат направени на ръка от Mulliner в Крю, Англия. Всяко едно четириколесно украшение ще бъде направено за към четири месеца. Последният от тях ще излезе от завода в края на 2024 година Няма да има два идентични автомобила от тази серия. Причина за това е на процедура безкрайният лист от благоприятни условия за персонализация, в които влиза и 18-каратово златно покритие за вентилационните отвори и прибора Charisma.

Първите два прототипа от серията са наречени Zero и Zero-Zero. По време на тестванията са били изпитани 800 неповторими съставния елемент Колите са прекалила еквивалента на 5 години в пустинята Аризона, с цел да е несъмнено, че устойчивите материали ще оцелеят при всевъзможни условия. Това важи също и за системата за систематизиране на въртящия миг сред колелата (torque vectoring), системата за завиване на четирите колела, електронния диференциал с лимитирано припръзване, дейната стабилизация за накраняне на каросерията, въздушното окачване, настройващо се по отношение на скоростта на придвижване и така нататък

Какво е задвижването на Batur by Mulliner четете на
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР