Някои търговци може да се окажат разочаровани от инвестициите си

...
Някои търговци може да се окажат разочаровани от инвестициите си
Коментари Харесай

Над 85% от инвеститорите в тези три криптовалути са на печалба

Някои търговци може да се окажат разочаровани от вложенията си през тази година, защото определените от тях активи не са оправдали упованията.

При разбора на придвижването на цените на най-големите токени въз основа на пазарната капитализация е явно, че три съответни актива са привлекли вниманието заради високите си равнища на доходност. Тези активи са Биткойн ( BTC ), Tron ( TRX ) и Immutable ( IMX ).

Данните, получени от IntoTheBlock , разкриват, че понастоящем Биткойн може да се похвали с коефициент на доходност от 90.66%, като почти 47.06 милиона адреса сега са на облага .

Интересно е, че сега няма адреси на Биткойн, които да търпят загуби, само че към 9.35% (равняващи се на 4.85 милиона адреса) се намират на границата на доходност. Въвеждането на спот Биткойн ETF евентуално е изиграло роля за повишение на рентабилността на флагманската криптовалута. Въпреки значимостта си в промишлеността, Tron постоянно се движи отвън радара спрямо други водещи криптовалути.

Данните на IntoTheBlock демонстрират, че Tron е постигнал впечатляващ % на доходност от 97.51%, като почти 113.48 милиона адреса са на облага. Обратно, 1.25% от адресите на Tron (равняващи се на 1.45 милиона) сега са на алено, до момента в който други 1.24% (също 1.45 милиона) са на границата на рентабилността.

Immutable също се отличава със незабравим % на доходност, въпреки и малко по-нисък от този на Биткойн и Tron. Над 55.5 милиона адреса, които съставляват 85.58% от общия брой, сега демонстрират облаги. От друга страна, 13.07% (8,490 адреса) търпят загуби, до момента в който 1.35% (876 адреса) се двоумят към точката на доходност.

Разбирането на рентабилността на адресите е от решаващо значение за оценка на цялостното положение на тези активи. Въпреки че се следи доста усъвършенстване, си коства да се означи, че Avalanche (AVAX) в миналото се бореше с резултат за доходност под 40% през предходната година. Макар че понастоящем Биткойн, Tron и Immutable водят по доходност, от значително значение е да се признае, че тези числа остават обект на смяна в бъдеще.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР