Някои статистически данни определят като цяло кой какво питие обича

...
Някои статистически данни определят като цяло кой какво питие обича
Коментари Харесай

Питие според зодията

Някои статистически данни дефинират като цяло кой какво пиво обича съгласно зодиакалната си принадлежност. Зодиакалните знаци принадлежат към 4 стихии - огън, земя, въздух и вода, които стоят в основата на зодиакалните пристрастия. Може да се получат някои разминавания заради особеностите на персоналния хороскоп. Например, може слънчевият ви знак да е Близнаци, което ви дефинира като въздушен знак, а преобладаващият детайл по хороскопа ви да е воден. Това ще повлияе върху желанията ви.

800x600

Normal Огнени знаци - Овен, Лъв и Стрелец - Представителите на огъня обичат да си пийват в шумни компании, където могат да блеснат със способността си да гълтам по-големи количества от останалите. Овенът бързо обръща чашките, Лъвът по едно и също време с това подвига огромни наздравици, а Стрелецът напълно се отдава на удоволствието на питието като по едно и също време с това ухажва своя комшия по маса. И трите знака обичат аленото вино, тъй като в него кипи слънчевата сила, погълната от лозята, само че нямат нищо срещу да извърнат и някоя чашка с водка или уиски, стига да са гарнирани с уместно мезе. Въздушни знаци - Близнаци, Везни, Водолей - Въздушните знаци постоянно сменят желанията си към напитките и обичат умело да се изричат за тях. И трите знака си падат по белите виновност. Близнакът си пийва при всеки комфортен случай и каквото му поднесат. Везните са по-придирчиви и се насочват към сухите виновност, и в случай че компанията е по усета им несъмнено, а Водолея избира чуждоземските виновност и пийва, единствено в случай че се намира в обграждане на хора от своя обществен кръг. Трудно търпят ликьори, само че обожават коктейли. 0 21 false false false BG X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Огнени знаци - Овен, Лъв и Стрелец - Представителите на огъня обичат да си пийват в шумни компании, където могат да блеснат със способността си да гълтам по-големи количества от останалите. Овенът бързо обръща чашките, Лъвът по едно и също време с това подвига огромни наздравици, а Стрелецът напълно се отдава на удоволствието на питието като по едно и също време с това ухажва своя комшия по маса. И трите знака обичат аленото вино, тъй като в него кипи слънчевата сила, погълната от лозята, само че нямат нищо срещу да извърнат и някоя чашка с водка или уиски, стига да са гарнирани с уместно мезе.

Въздушни знаци - Близнаци, Везни, Водолей - Въздушните знаци постоянно сменят желанията си към напитките и обичат умело да се изричат за тях. И трите знака си падат по белите виновност. Близнакът си пийва при всеки комфортен случай и каквото му поднесат. Везните са по-придирчиви и се насочват към сухите виновност, и в случай че компанията е по усета им несъмнено, а Водолея избира чуждоземските виновност и пийва, единствено в случай че се намира в обграждане на хора от своя обществен кръг. Трудно търпят ликьори, само че обожават коктейли

800x600

Normal 0 21 false false false BG X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Водни знаци - Рак, Скорпион и Риби - Водните знаци имат същинска уязвимост към всички алкохолни питиета, въпреки че от целия Зодиак точно те би трябвало да са по-умерени в пиенето. Ракът избира домашните виновност и ракии, изключително, в случай че самичък си ги е приготвил. Скорпионът натъртва на уискито. Рибите са луди по белите и сухи виновност. И трите зодии обичат коктейлите.

Земни знаци - Телец, Дева и Козирог - Земните зодии са традиционалисти - един път спрели избора си на една напитка, дълго остават правилни на нея. Телецът има афинитет към полу-сухите виновност, ликьорите и вермута. Девата деликатно избира питието си и се стопира върху това, което е минимум нездравословно за здравето. Обича бирата. Козирогът най-често протяга ръка към ракията, само че не изключва от менюто си коняка.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР