Някои снимки са твърде емоционални и няма как да не

...
Някои снимки са твърде емоционални и няма как да не
Коментари Харесай

Трогателната снимка на баща със своите деца - но която никой не успява да разгадае

Някои фотоси са прекомерно прочувствени и няма по какъв начин да не ни разчувствуван.

Пример за една такава е фотографията, която споделят родители на три деца и която популяризират в обществените мрежи. И въпреки оттогава да са минали няколко години, изображението е към момента настоящо и до през днешния ден.
 Бебетата, бременността и какъв брой сме умни, преди да се родим
Колко сме умни, преди да се родим

Подценена просветеност

Първоначално фрагментът е оповестен в родителска датска фейсбук група. И е прегледен образец за относително скоро въведената в родилните домове в Скандинавия очарователна процедура, ориентирана към новородените пациенти.

Според медицинските експерти потреблението на техниката " кожа до кожа " дава спомагателна топлота и комфорт на - и изключително на тези, които са родени прибързано. Поради незрелостта на централната нервна система и мозъка си недоносените деца изпитват по-силни чувства за болежка. Но по всичко наподобява, че тя понижава при контакт с кожата - който има освен успокоителен, само че и аналгетичен резултат.

Целта на тази процедура, научно и наречена " кенгуру-грижа ", е да се обезпечат на бебетата положителни страсти и да се понижи стресът през първия интервал от тяхното развиване.

Именно тази грижa демонстрира споделения затрогващия кадър. На него малко, петгодишно дете оказва помощ на своя татко да стопли сестрите си близначки, родени прибързано. Детето държи до гърдите си едното, а другото е в прегръдките на своя родител. И наподобява, че всички се любуват на преимуществата на това чудодейно лекуване, написа Daily Positive Info.
 Разгадаха част от аргументите за Синдрома на неочакваната детска гибел
Разгадаха част от аргументите за Синдрома на неочакваната детска гибел

Огромна мистерия за учените

През последните години в доста скандинавски родилни домове се следят чудесни резултати в следствие от такава процедура - преживяемостта на недоносените новородени скача от 30% на 70%. Контактът " кожа до кожа " оказва помощ на бебето даже да диша по-добре.

Изследвания демонстрират и, че бактериалната флора на родителите понижава риска от съществени инфекции при тези деликатни деца.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР