Някои смятат, че убиецът с усмихнатото човече е отнел живота

...
Някои смятат, че убиецът с усмихнатото човече е отнел живота
Коментари Харесай

Мистерията зад убиеца с усмихнатото човече

Някои считат, че килърът с усмихнатото дребосъче е лишил живота на най-малко 40 души, други отхвърлят съществуването му. А какво споделят обстоятелствата?

Между 1997 и 2008 управляващите в Съединени американски щати изкарват над 40 натрупа на млади бели мъже от реки и езера допълнително от 25 града в 11 щата. Почти всички от тях са известни атлетични колежани, последно видяни да си потеглят от питейни заведения или празненства под въздействието на алкохол.

При обособените случаи полицията счита, че младежите са изгубили живота си в в резултат на случай, породен от нетрезвото им положение наоколо до вода.

През 2008 година обаче двама пенсионирани детективи от Ню Йорк връщат вниманието към убийствата, отбелязвайки модел, който може би подсказва за съществуването на сериен палач – наоколо до 22 от локациите, на които са открити труповете, е открит еднакъв знак – усмихнато дребосъче.

Наличието на този знак и приликата сред жертвите карат детективите да настояват, че не става въпрос за нещастни случаи, а за сериен палач или група от серийни убийци.

Съществува ли килърът с усмихнатото дребосъче

е въпросът, който вълнува полицията и обществото. Детективите, повдигнали въпроса – Кевин Ганън и Антъни Дюарте, базират огромна част от изказванията си на изгубването на 21-годишният студент Патрик Макнийл в Ню Йорк на 16 февруари 1997 година Младежът е забелязан за последно в бар в Горен Ийстсайд и тялото му е намерено едвам на 7 април в река в Бруклин.

Един от най-ужасните серийни убийци на всички времена

Въпреки че казусът наподобява като удавяне под въздействието на алкохол, Ганън отхвърля тази доктрина заради съществуването на доказателства сочещи насилствена гибел. В тялото на Макнийл са открити следи от опиати, смесени с алкохол, по врата му са открити следи от завързване, по главата изгаряния, а трупът му е открит в неестествена за удавяне поза. Освен това се появява информация за кола, която се е движила след него, откакто е напуснал бара.

Така казусът притегля вниманието на двамата детективи,

а появяването на още два натрупа, пасващи на модела, през 2003 година ги кара да бъдат още по-убедени, че става въпрос за сериен палач. На местата, където са открити труповете, е открит и признака усмихнато дребосъче. Така детективите одобряват, че той подписва убийствата си.

През 2006 година Ганън и Дюарте считат, че най-сетне са се натъкнали на солидни доказателства, откакто още веднъж се подвига звук към гибелта на студент на име Кристофър Дженкинс, изваден от водите на р. Мисисипи в Минеаполис четири години по-рано, откакто си потегля от бар. Случаят е записан като удавяне, само че родителите настояват, че гибелта на сина им не е случай.

„ Бил е качен във ван, откаран нанякъде и най-после погубен. Той е погубен и пренебрегнат като отпадък “, споделя майката на момчето пред Си Ен Ен.

През 2006 година се появява очевидец, чиито показания са с задоволителна тежест, че полицията публично да промени повода за гибелта от случай на ликвидиране.

Джефри Дамър - канибалът, който убивал млади мъже за наслаждение

И макар че за двамата детективи и част от обществото този случай е удостоверение, че килърът с усмихнатото дребосъче съществува, полицията в Минеаполис публично отхвърля тази доктрина.

Съществуването на серийният палач е необятно отхвърляно от управляващите в Съединени американски щати

Всички полицейски ръководства, занимаващи се със случаите на 40-те младежи открити в разнообразни водни басейни из другите щати, отхвърлят намесата на сериен палач. През 2010 година неправителствения Център за убийства в Минеаполис разгласява публично мнение, което изцяло изключва теорията.

Освен това специалисти по наказателно право изготвят стабилен лист с 18 аргумента против съществуването на подобен палач. Най-основните от тях са, че при огромна част от жертвите не са регистрирани физически контузии или упояване, а просто следи от удавяне и няма явен претекст, с цел да се одобри, че зад случаите стои сериен палач.

ВИЖТЕ КАК ИЗГЛЕЖДАТ ПЕТИМАТА НАЙ-ИЗВЕСТНИ СЕРИЙНИ УБИЙЦИ В ИСТОРИЯТА

Относно усмихнатите човечета специалистите настояват, че няма доказателства те да са свързани между тях, а също по този начин и информация по кое време са се появили и дали това е било след гибелта на младежите.

Въпреки всичко двамата детективи Ганън и Дюрат, както и доста американци не престават да настояват, че килърът с усмихнатото дребосъче съществува и е към момента на независимост.

Относно това специалистите пишат: „ През годините обществото постоянно е изпитвало потребност да основава чудовища, които да изясняват необяснимото “.

За още вести и забавни материали харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

Четете още:

Историята на унгарския сериен палач "вампир "

Вижте едни от най-свирепите серийни убийци в България

Докато гибелта ни раздели – ужасяващи двойки серийни убийци

Едно от най-известните неразгадани убийства - казусът на „ Черната Далия “
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР