Някои секс пози могат да бъдат доста по-смущаващи от други.

...
Някои секс пози могат да бъдат доста по-смущаващи от други.
Коментари Харесай

56% от жените тайно се страхуват от тази секс поза, ще познаете ли коя е?

Някои секс пози могат да бъдат много по-смущаващи от други. Това е по този начин, тъй като изискват повече старания и най-много липса на позор от половинката.
Днес твърдо сме решени да разбулим тази загадка, а точно – коя е най-плашещата и страшна поза за секс.
Неотдавнашно изследване, сподели много шокиращи данни. Според него множеството хора са уплашени от една избрана поза и тъкмо поради това я практикуват извънредно рядко. Ако би трябвало да бъдем по-конкретни, става въпрос за 42% от мъжете и цели 56,8% от дамите.
Проучването в действителност е извършено във Англия, а по този начин страшната секс поза, е по този начин наречената „ 69 ”. Повечето мъже се тормозят от сложната маневра, която би трябвало да създадат, а дамите на собствен ред споделят, че са прекомерно нервни, с цел да интимничат тъкмо по този метод.
Оригиналът на позата изисква мъжът да е изправен, вдигнал дамата с главата надолу. След това двойката стартира да ползва орални милувки на половинката. Въпреки че това звучи малко мъчно, резултатите в действителност могат да ви раздрусат.
Най-добрият метод да започнете да пробвате с тази поза е на леглото. След като заемете нужната поза, мъжът може да се опита да се изправи или като втора крачка да седне.
Добре е, когато тръгнете да се изправяте, да прегърнете половинката през кръста. Това ще ви донесе непоклатимост. Внимавайте, тъй като позата може да бъде в действителност рискова.
Дори и представителят на мощния пол да издържи дълго прав с дамата си, то би трябвало да се намерения, че не е доста рационално който и да е човек да стои дълго време с главата надолу
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР