Някои потребители не харесаха много новите смартфони Google Pixel 2

...
Някои потребители не харесаха много новите смартфони Google Pixel 2
Коментари Харесай

Феновете на персонализиран фърмуер ще се зарадват на Google Pixel 2 и Pixel 2 XL

Някои консуматори не харесаха доста новите смарт телефони Гугъл Pixel 2 и Pixel 2 XL, само че тези устройства имат голямо предимство по отношение на конкуренцията – формалната програмна поддръжка от страна на Гугъл.
По този метод, телефоните на Гугъл освен получават оптимално бързо най-новия програмен продукт, само че могат и да получават root права за инсталиране на персонализиран програмен продукт, за което до момента се отнемаше гаранцията.



Смартфоните Гугъл Pixel 2 и Pixel 2 XL имат публична 12 месечна гаранция от производителя. Потребител с ник Brian706 във форума Android Forums запита техническата поддръжка на Гугъл, дали новите флагмански смарт телефони ще изгубят гаранцията, в случай че се употребяват root права за инсталирането на персонализиран фърмуер. Отговорът се оказа прекомерно непредвиден.



Служителят от техническата поддръжка на Гугъл съобщи, че корпорацията няма нищо срещу потреблението на root права в новите флагмани Гугъл Pixel 2 и Pixel 2 XL и в този случай гаранцията продължава да работи. Специалистът единствено означи, че модификацията на операционната система Android може да докара до неправилната работа на смарт телефона и производителят не подсигурява стабилната работи на мобилните устройства с външен фърмуер.



За да влезе гаранцията още веднъж в действие е належащо да бъде конфигурирана най-новата версия на Android.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР