Някои политически лидери приветстват потенциалния пробив в борбата срещу Ковид-19:

...
Някои политически лидери приветстват потенциалния пробив в борбата срещу Ковид-19:
Коментари Харесай

Вирусни тестове с резултати след минути? Учените подлагат на съмнение точността им

Някои политически водачи приветстват евентуалния пробив в битката против Ковид-19: кръвни проби с просто убождане или взимане на секрет от носа, които могат да дефинират за минути дали някой е инфектиран или по-рано е бил инфектиран с вируса.

Подобни проби могат да разкрият същинския обсег на епидемията и да оказват помощ да се отделят здравите от болните. Но някои учени подлагат на подозрение точността им.

Възлагат се очаквания на два типа бързи проби: проби за антиген, които употребяват секрет от носа или гърлото, с цел да се открие вирусът, и проби за антитела, които търсят в кръвта признаци, че някой е бил инфектиран и е излекуван. Тези проби не доближават, а някои от тях са ненадеждни.

" Пазарът изцяло полудя ", сподели през вчерашния ден испанският министър на опазването на здравето Салвадор Иля, оплакващ се от неналичието на защитни маски, средства за самостоятелна отбрана и бързи проби, " тъй като всеки желае тези произведения и желае да са качествени ".

Испанските управляващи през вчерашния ден изпратиха 9000 бързи антигенни проби, които бяха сметнати за ненадеждни, назад на производителя, който съгласно китайските управляващи не е имал лиценз за продажбата им.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР