Някои подаръци автоматично идват с посланието: „Не вложих много мисъл

...
Някои подаръци автоматично идват с посланието: „Не вложих много мисъл
Коментари Харесай

Подаръци, които никой не иска да получи тази Коледа

Някои дарове автоматизирано идват с посланието: „ Не вложих доста мисъл в това “. Когато казусът е подобен, постоянно по-добра концепция е, когато пандемията разрешава, да прекараш време с някого и да му покажеш своята благодарност, вместо да харчиш пари за нещо, което изпраща неверно обръщение или кара получателя да се усеща непризнат.

Ароматизирани свещи

.

Просто недей. Всички знаем, че ароматните свещи идват от щандовете с понижени артикули в магазините и множеството даже не миришат добре. Ароматните свещи са много самостоятелни, съвсем колкото парфюма, по тази причина всеки би трябвало да си избере аромата, който ме подхожда. След като бъдат подарени, свещите постоянно попадат в чекмеджето с отпадъци или купчината за наново подаряване.

Кантар

.

Много неприятен избор. Това е намек, че индивидът би трябвало да вземе незабавни ограничения за външния си тип. Коледа е времето на богатите трапези, отрупани с тънки мезета и защити напитки и никога не се мисли за диети.

Тиган или тенджера

.

Освен в случай че дамата до вас не е помолила за сходен подарък, то никога не й го подарявайте. Много дами обичат готвенето, само че са единици тези, които ще се зарадват на тиган. Рискувате да си навлечете съществени проблеми – седмици спане на дивана или още по-лошо – месец без секс.

Коледни сувенири

.

Ангелчета, чаши, панделки, шишарки… Все неща, които всеки се чуди къде да навре, с цел да не заемат доста място. В краен случай може да вземете сувенир, само че единствено като допълнение към главния подарък.

Чорапи и потници

.

Едва ли някой си мечтае за чорапи под елхата… Камо ли за потник! Освен, в случай че не е нелепа смешка, по-добре не си и помисляйте за сходен подарък.

Крем срещу бръчки

.

Почти същото като кантара. Това е несъответствуващ подарък, даже за по-възрастни дами. Освен, че мъчно ще уцелите вида кожа, това е метод да напомните на някого, че остарява.

Кошница с лакомства

.

Тя е факсимиле. Щом наличието й изчезне, постоянно се чудим какво да сторим с нея. И въпреки всичко, в случай че държите на нея, не слагайте бутилки с ликьори със странни цветове. Не се харесват от множеството хора.

Пуловер

.

Това е един от най-честите коледни дарове. Да, удобен е, само че е толкоз банален. Това не важи за хора, които в действителност обичат дебели и топли облекла. В общият случай пуловерът не е най-хубавият подарък за млада дама.

От сърце

Не забравяй, че в подаръка най-важно е вложеното обръщение, не цената, направата и практичната изгода от него. В основата на концепцията да поднесеш подарък на някого би трябвало да е залегнало желанието да му кажеш „ Благодаря!”. За това, че е до теб, че споделя времето си с теб.

Коледа е време за предоставяне на обич, внимание, грижа, деликатност, добрина и религия. Ако успееш да подариш точно това на най- обичаните ти хора, си съумял да направиш най- положителният коледен подарък. Защото няма нищо по-хубаво от подарък от сърце!
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР