Някои плашат, че с нови избори наесен Бойко щял да

...
Някои плашат, че с нови избори наесен Бойко щял да
Коментари Харесай

Иван Бакалов: Борисов може да се върне на бял кон, но само в цирка

" Някои плашат, че с нови избори наесен Бойко щял да се върне на бял кон. Може, само че към този момент единствено в цирка. С униформа на военачалник и нагизден с ордените и значките си като основен секретар, дето му ги давали от целия свят, че преборил мафията.

Теоретично е допустимо след време, единствено в случай че Българска социалистическа партия му пристане, тъй като патреотите и да се обединят, и да влязат, няма да стигат за ново държавно управление с башбакан Борисов ", написа журналистът Иван Бакалов във Facebook.

" В Българска социалистическа партия Боеко си има подводници, на които малките екрани обилно даваха думата преди изборите. И в този момент отново ги изкараха на екран. Както споделяше по-рано Кирил Добрев - в този момент не е време за борба, а за разговор. Мамин сладостен. Само това му е шансът на Боеко.

А насипното дясно оказа помощ на Борисов да направи кабинет през 2014 година, в този момент му оказва помощ като не желае да поддържа държавно управление на Има Такъв Народ. Друг един военачалник - Атанасов - се изтапани, че Демократична България били подготвени да вземат мандат за държавно управление и да го създадат. Демек - ние няма да поддържаме тях, но те нас ще ни поддържат. И този е за генералска униформа и бял кон. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР