Някои партии и организации не могат да бъдат морални съдници

...
Някои партии и организации не могат да бъдат морални съдници
Коментари Харесай

Пеевски: Всички трябва да разберат къде се намират и да кацнат в парламента

Някои партии и организации не могат да бъдат морални съдници в България. Доверието се дава на разнообразни партии. Идват нашите гласоподаватели, гласоподават и ни дават доверие.

Това съобщи в Народното събрание депутата Делян Пеевски, чиято кандидатура за Конституционната комисия провокира вълна от отвращение.

„ Всички тук сме с излъчено доверие. Няма по какъв начин да позволим една партия, която и да е, да е честен съдник на другите. Можем да погледнем предишното и техните обвързаности. Те нямат това морално право. Всички, които представляваме, би трябвало да бъдат еднообразно уважавани. Не може да има по-добри гласоподаватели и по-лоши гласоподаватели, по-умни и по-глупави гласоподаватели, по-красиви и по-грозни гласоподаватели, което се пробват „ умните и красивите “, както те сами се дефинираха, да ни го постановат “, добави още Пеевски.

„ За да се случат промени, всички би трябвало да схванат къде се намират и да кацнат в Народното събрание, тъй като се реят още и не схващат какво се случва в България “, съобщи депутата от Движение за права и свободи.

„ Вече има държавно управление. Трябва да се създадат рационалните неща за България. Когато кацнат ние ще бъдем тук с цел да водим диалози с тях “, съобщи Пеевски.

В отговор на въпрос дали ще остане част от комисията, той съобщи, че въпросът е доста по-голям от това.

Етикети: Делян ПеевскиДПС
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР