Някои от най-високопоставените епископи на Обединеното кралство, включително архиепископа на

...
Някои от най-високопоставените епископи на Обединеното кралство, включително архиепископа на
Коментари Харесай

10 предизвикателства, които биха могли да торпилират законопроекта на Риши Сунак за Руанда в сблъсъка на Камарата на лордовете

Някои от най-високопоставените епископи на Обединеното кралство, в това число архиепископа на Кентърбъри, ще се опитат да раздерат на части последния законопроект на Риши Сунак за Руанда тази седмица.

Правителството е готово за яростен конфликт с водачите на англиканската черква, изискващи поредност от промени - в това число предоставяне на правото на бежанците да се върнат в Обединеното кралство, спомагателни пълномощия за съдилищата и отбрана на децата. Ако бъдат признати, те биха могли дейно да торпилират спорния законопроект на премиера за сигурността на Руанда, който ще бъде импортиран пред Камарата на лордовете.

Петима епископи сложиха имената си на 29 претенции, до момента в който държавното управление се приготвя за тежка борба с връстници. Това идва, откакто архиепископът на Кентърбъри Джъстин Уелби предизвести, че законопроектът „ води държавното управление по нездравословен път “.

Други промени, които епископите желаят да бъдат въведени, са двегодишно ограничаване за нов закон обявявайк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР