Някои от най-изтъкнатите хора в света бяха отличени на гала

...
Някои от най-изтъкнатите хора в света бяха отличени на гала
Коментари Харесай

Чар, сексапил и блясък: Звездите на наградите Time100 Gala 2023

Някои от най-изтъкнатите хора в света бяха отличени на церемония церемонията Time100. Изданието беше хазаин на годишното соаре в Ню Йорк - в поддръжка на своя лист с най-влиятелни хора - извеждайки най-големите имена в малкия екран, кино лентата, музиката, изкуството, активизма и филантропията.

Тазгодишният азбучник от звезди включва Дрю Баримор, Остин Бътлър, Обри Плаза, Салма Хайек, Дженифър Кулидж и Доджа Кет – всички те изглеждаха чудесно, с цел да впечатлят на блестящото събитие.

See the best photos from the 2023 Gala
— TIME (@TIME)
31-годишният Бътлър беше елегантен в блейзър и панталон. Той присъстваше на церемонията с приятелката си Кая Гербер , а 21-годишният супермодел беше зашеметяваща в рокля от Khaite.

Анджела Басет притегли вниманието със златен костюм върху черно копринено бюстие.

Междувременно 61-годишната Дженифър Кулидж беше в черна кадифена рокля, украсена с железни украшения.

Дрю Баримор от своя страна изглеждаше доста свежо в рокля в особен флорален дизайн.

38-годишната Одри Плаза се появи в алена мини рокля.

Салма Хайек притегли вниманието в светлосиня рокля, покрита с черна дантела.

27-годишната Doja Cat взриви с изцяло транспарантен корсаж. Тя добави облеклото на Valentino с червени кожени ръкавици и обувки на платформа.

Ким Кардашиян също присъстваше, показвайки извивките си в ангелска бяла рокля от Джон Галиано. По-рано 42-годишната телевизионна звезда се появи на срещата на върха на Time100, където описа за пристрастеността си към промяната на наказателното право.

„ След като видях, че мога да направя разликата, не можех да спра дотук и разбрах, че има толкоз доста хора, на които мога да оказа помощ “, сподели тя в диалог с Попи Харлоу от CNN.

Интересът на Кардашиян към активизма я въодушеви да се занимава с право. По време на представянето си в Time100 тя се пошегува, че ще се отдръпна от светлината на прожекторите, с цел да бъде юрист на цялостен работен ден.

Вижте кои бяха останалите звезди на звездното събитие в нашата:
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР