Някои от нас не могат да започнат деня си без

...
Някои от нас не могат да започнат деня си без
Коментари Харесай

5 необичайни употреби на водата за уста

Някои от нас не могат да стартират деня си без вода за уста. Със сигурност не е единствено поради аромата, който тя дава, само че и поради нейните антисептични и антибактериални свойства. Тези свойства, дружно с етеричните масла като ментол, евкалипт, метил салицилат и тимол, вършат водата за уста извънредно потребна и оттатък първичното ѝ приложение. Ето някои от необикновените ѝ използва.
1. Лечение на гъбички по ноктите
 Почистващите води за уста обезвреждат ковид за 30 секунди Почистващите води за уста обезвреждат ковид за 30 секунди
Някои води за уста и перорални антисептици могат да деактивират човешки коронавируси и, съгласно ново изследване, оказват помощ за понижаване на...
Ако пръстите на краката ви демонстрират първите признаци на гъбична зараза, вземете бутилка вода за уста. Направете разтвор от вода за уста и бял оцет в пропорции 1:1 и нанасяйте върху засегнатото място с памучен тампон два до три пъти дневно.
2. Премахва синки
Ако сте паднали или сте се блъснали, неотложно втрийте вода за уста в региона. Така ще помогнете за предотвратяването на синини.

3. Репелент срещу комари
 Водата за уста усилва риска от инфаркт, настояват учени Водата за уста усилва риска от инфаркт, настояват учени
Употребата на вода за уста е пагубна за здравето ни, защото усилва неведнъж риска от инфаркт и инсулт, предизвестяват учени....
Ако сте на отмора и сте не запомнили да донесете репеленти, не се тормозете! Водата за уста работи със същата резултатност.
4. Дезинфектант за ръце
За да си извършите сами, просто налейте вода за уста в бутилка с разпръсквач. Уверете се, че водата ви за уста е на алкохолна основа и без захар, с цел да не лепне.
5. Спешна опция на дезодоранта
Ето още един потребен съвет, когато пътувате или инцидентно сте изчерпали дезодоранта. Нанесете малко вода за уста под мишниците си, като употребявате парче плат или памучен тампон.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР