Някои нестандартни методи помагат при високо кръвно налягане, при това

...
Някои нестандартни методи помагат при високо кръвно налягане, при това
Коментари Харесай

Свалете високото кръвно без лекари и хапчета

Някои ексцентрични способи оказват помощ при високо кръвно налягане, освен това без да се постанова да прибягвате до медикаменти. За тях споделя телевизионният водещ и доктор Майкъл Мосли.

В дълготраен проект е хубаво да намалите приема на сол, както и да отслабнете, в случай че имате наднормено тегло. Тези способи са ефикасни, само че много сложни за осъществяване.

Експертът сподели, че пеенето оказва помощ доста. Понижава равнищата на хормона кортизол, който се създава от напрежението. Влияе на кръвното налягане и равнищата на кръвната захар. Мосли означи, че този способ работи незабавно.

Мосли предлага всекидневно да се прави гореща вана. Парата уголемява кръвоносните съдове и способства за вярното действие на сърцето. Този способ е изпитан от японски учени. Те организираха изследване и откриха, че измежду тези, които взимат гореща вана всеки ден, има 28% понижение на риска от сърдечно-съдови болести и 26% понижение на риска от инсулт.

Черният шоколад съдържа антиоксидантите флаваноли, които могат да разширят артериите и също е добра алтернатива.

Можете да вършиме дихателни извършения, които уголемяват кръвоносните съдове и понижават сърдечната периодичност, допълват от Zdrave.to.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР