Някои наричат достойнството на интимния си партньор „Малкият“, „Големият“ или

...
Някои наричат достойнството на интимния си партньор „Малкият“, „Големият“ или
Коментари Харесай

Ето 15 нетрадиционни названия на пениса

Някои назовават достолепието на интимния си сътрудник „ Малкият “, „ Големият “ или „ Едноокият Джо “. Но човешкото въображение се е разпростряло далеко в търсене на названия, подобаващи да нарекат Негово величество „ Пенисът “. Представяме ви някои от най-екстравагантните имена, с които може да изненадате колегата си, сластно обръщайки се към дребния му другар с някои от следните нарицателни:

1. Гълъбът
Това наименование е подбудено от свойството на мъжкия член да се издува и по-късно да се връща към нормалното си положение. Наподобява гълъб, който прибира крилете си след полет.

2. Неукротимият
Това име произлиза от обстоятелството, че когато пенисът е издут и еректирал, главата му влиза в отвора на вагината и като че ли обширно го изследва, а след това внезапно и безогледно се отдръпва.

3. Спящият
Този пенис е наименуван по този начин поради краткотрайното си появяване. Той се удължава, нараства и втвърдява доста. Човек си мисли, че в никакъв случай няма да се съкрати още веднъж. Напусне ли обаче дребната си другарка, завчас потъва в сладостен сън.

4. Отварачът
Мъжка горделивост, удостоена с това наименование, е тази, която лишава на партньорката си най-святата и полезност – непорочността.

5. Шивачът
Този пенис води името си от обстоятелството, че не прониква на топло, до момента в който не си поиграе с отвора на вагината, сходно на игла в ръцете на шивач.

6. Утолителят
Това име е присъдено на плътния мощен член, който постепенно и мъчно доближава до еякулация. Такъв член изцяло утолява и най-съкровените женски стремежи. Щом я е възбудил до краен лимит, той погасява огъня в слабините по-добре от всеки различен.

7. Чукачът
Наричат го по този начин, тъй като, когато застане пред женския сексуален орган, той почуква на вратите й. Ако тя му отвори, влиза победоносно. Ако не го пусне, стартира да чука на вратата, триейки се в нея, а тя последователно става все по-влажна и гостоприемна. Появата на тази влага е самото „ отваряне на вратата. “

8. Онзи с окото
Името произлиза от обстоятелството, че пенисът има едно око, въпреки и без зеница и мигли.

9. Препъващият се
Понякога, когато пенисът се пробва да проникне във вагината, той я удря, бутайки се слепешката от горната страна, изпод и в профил, без да може да уцели отвора, като че ли се препъва. Щом потекат любовните сокове на партньорката му, той към този момент гладко може да влезе.

10. Смешноглавият
Той носи това име, тъй като главата му е друга от главите на всички останали.

11. Безсрамният
Това име произлиза от всеобщото мнение, че щом пенисът се втвърди и удължи при ерекция, той не се интересува от нищо и от никого. Тогава безпардонно надига панталона на притежателя си, без срам. Също толкоз нахален е и с дамите.

12. Свенливият
Този вид пенис изпитва позор и терзание при среща с непозната вагина и се нуждае от време, с цел да вдигне глава. Понякога страданията му са огромни и той по този начин и не съумява да вкуси от сладостта й.

13. Присъединителят
Наречен е по този начин, тъй като незабавно щом попадне във вагината, се държи като че ли се пробва да вкара вътре и тестисите си и долепя компактно пубиса си до този на дамата.

14. Цопващият
Наречен е по този начин, заради звука, който издава, когато прониква във вагината.

15. Търкащият се
Той носи това име, тъй като не прониква във вагината, до момента в който не се отърка пламенно в нея най-малко няколко пъти.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР