Някои мъже просто се раждат диви. А дивият мъж винаги

...
Някои мъже просто се раждат диви. А дивият мъж винаги
Коментари Харесай

Как да разпознаем дивия мъж и да го обичаме истински?

Някои мъже просто се раждат диви. А дивият мъж постоянно поема по неотъпканите пътища. Далеч от всичко, което може да се назова „ обикновено ”. Той просто отхвърля да подчинява живота си на упованията какъв „ би трябвало “ да бъде. Дивият мъж живее, с цел да вдишва въздух в дробовете си. Такъв, който принадлежи само на него и на никой различен. И в случай че това значи живот в самотност, тогава дано да бъде! Дивият мъж не би направил компромис.
Дивият мъж доста добре знае кой е.

И няма потребност да се потвърждава. Неговата задача на земята е да бъде като горски звяр. Да ръмжи. Да търси заслон надалеч от рамките на социума. Да се впуска в завършения на ръба.

Такъв мъж няма по какъв начин да бъде вкаран в шаблона на нечии вярвания. Той няма по какъв начин да бъде надвит от опустошенията на актуалната човешка душа. Той има прекалено много планини за нанагорнище и прекалено много реки за преплуване, с цел да изживее живота си в гонене на „ обичайни фантазии ”, лишени от дълбочина и нематериалност.

Дивият мъж храни тялото си с физическа интензивност. Неговата физическа мощ е като самия живот. Той освен знае по какъв начин да отсече дърво, само че желае да трансформира дървото в мебел, камъка в заслон. И избира да прави това с голите си ръце. Само по този начин може да почувства същински в ръцете си свещената сила на материята. И тъкмо тази сила подхранва неговото въображение.

Дивият мъж мисли в дълбочина.

Обича категорично. И приказва единствено, когато в действителност има потребност. В другите случаи той защищава своята дива същина в отнесения си взор и лека усмивка. Да обичаш един див мъж е като да обичаш движещите се облаци в небето. Никога няма да има миг, в който ще почувстваш, че той е напълно в твоя власт. И самата ти, може би, надълбоко в себе си се ужасяваш от това. Защото усещаш, че в случай че той престане да е див, просто ще престанеш да го обичаш.

Когато обичаш един див мъж би трябвало в действителност да изоставиш желанието да го въртиш на дребния си пръст или да му поставяш ултиматуми. Той ще надуши това. Той се нуждае от жена, която почита, познава себе си и която знае, че е по-силна, в сравнение с демонстрира. Той обожава вашите нежни ръце и котешка усмивка. Но в моментите, в които цялото му тяло вибрира в несдържан скотски плач единственото, от което той има потребност е същите тези ръце да го държат цялостен, без даже да потрепват.

Затова би трябвало да познаваш силата си и да я използваш. Затова би трябвало да обичаш своето лично пътешестване. Както той обича своето. Затова би трябвало да бъдеш същинска. Той в никакъв случай няма да спре да те почита за това, тъй като ще му напомняш на дивата природа, в която всичко е такова, каквото би трябвало да бъде.

Екатерина Кьосева

Екатерина e психолог, преподава йога и провежда семинари за себеразвитие. Писането е друга нейна огромна пристрастеност, която й разрешава да “играе ” с гледните точки и да уголемява личното си усещане за живота!
Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР