Някои мъже определено нямат място в живота ви. Това са

...
Някои мъже определено нямат място в живота ви. Това са
Коментари Харесай

Трябва да бягате от тези 6 типа мъже

Някои мъже несъмнено нямат място в живота ви. Това са най-много тези представители на мощния пол, които страдат от комплекси. Ето по какъв начин да разпознаете най-опасните мъжки комплекси.

1. Мъж, който бързо губи интерес към дамата до себе си

Обикновено връзките на тези мъже завършват след първия съкровен контакт. Проблемът на този вид представители на мощния пол е, че когато обичат, те не желаят да имат, а когато желаят, не могат да обичат. Те нормално губят интерес към съпругите си, откакто им родят дете. Мъжете с този комплекс избират дами, които излъчват непорочност и няма да се трансформират при никакви условия.

2. Мъж вид Дон Жуан

Известният герой-любовник, поробител на дамските сърца се стреми да завладее " непревземаемата цитадела ". Той ще го реализира непременно и най-важното за него е да получи още един трофей в личната си сбирка. Но откакто завладее един път дамата, този мъж внезапно изстива към нея. Неговата нарцистична натура като че ли му прошепва: " Трябва да откриеш идната жертва ". Зад сходно държание се крие дълбоката контузия на отменяне и боязън от занемаряване. Не се надявайте, че ще съумеете да изградите дълготрайни връзки с подобен мъж, те ще приключат още след първия съкровен контакт с него.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР