Някои кандидати за обезщетения може да се дължат на изплащане

...
Някои кандидати за обезщетения може да се дължат на изплащане
Коментари Харесай

Грешка при DWP означава, че кандидатите за обезщетения може да се дължат на изплащане на £2000 - кой отговаря на условията

Някои претенденти за компенсации може да се дължат на погашение на стойност до £2000 след неточност на Министерството на труда и пенсиите (DWP).

DWP призна, че овдовели хора с наследствена пенсия, които са се пробвали да изискат надбавка за търсещи работа в нов жанр (JSA) по време на пандемията, може да бъдат наранени. В своите насоки DWP сподели, че третира приходите от наследени пенсии като същия приход като другите им пенсии.

Това по-късно се отрази на размера на Нов жанр JSA, който някой може да изиска. DWP сподели: „ Приходите от други пенсии могат да повлияят на размера на New Style JSA, който получавате, приходите от пенсии, наследени от някой, който е умрял, не засягат исковете New Style JSA. “

DWP сега преглежда искове направено сред 19 март 2019 година до 19 ноември 2022 година и приканва всички наранени да се явят. DWP също по този начин изпраща текстови известия или писма до всеки, който може да бъде обиден. Точният брой на засегнатите хора не е доказан от DWP.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР