Някои жени са щастливки и с малко усилия маникюрът им

...
Някои жени са щастливки и с малко усилия маникюрът им
Коментари Харесай

Защо лакът не е издръжлив?

Някои дами са щастливки и с малко старания маникюрът им наподобява като чудесно и постоянно поддържан.

Но за други непрекъснатата грижа е наложителна, а положителният маникюр се получава единствено в ръцете на потвърден експерт.

Ако сте от тях, преди за обвините лака за нокти, вижте какво друго „ убива “ маникюра ви.

Антисептик за ръце

Някои хора не си показват живота си без него и си „ измиват “ ръцете с мотив и без мотив. Но е на вятъра: в антисептиците се съдържа алкохол, който „ разяжда “ лака и изсушава кожата на ръцете.

Почистване вкъщи

Дезинфекциращите препарати и интензивното търкане на всевъзможни повърхности сигурно наранява покритието на ноктите ви, без значение какви защитни ръкавици употребявате.

Маникюр небрежно

Всички сме заети, само че маникюрът е процедура, на която би трябвало да посветите несъмнено време. Професионалистът не би трябвало да бърза, даже и да закъснявате: колкото по-професионално е нанесено покритието или са почистени ноктите ви, толкоз по-издръжлив ще бъде маникюрът ви.

 Защо лакът не е устойчив?

Гореща вода

От нея се „ опасява “ даже гел-лакът. Не взимайте парещ душ или вана (или да миете чинии) незабавно откакто сте били на маникюр – това оказва помощ на покритието да се разслои и напука, което мигновено поврежда лака ви.

Механично разваляне

Тежестите са подобаващи единствено за фитнеса! Но да употребявате ноктите за помощ при разнообразни странни действия, е неприятна концепция. Няма покритие, което да не реагира на сходна „ засегнатост “.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР