Някои жени отказват да остареят и никога не губят своето

...
Някои жени отказват да остареят и никога не губят своето
Коментари Харесай

Деми Мур по бельо и мрежест чорапогащник

Някои дами отхвърлят да остареят и в никакъв случай не губят своето секси лъчение. 57-годишната Деми Мур още веднъж потвърди това на представянето на новата есенна сбирка долни дрехи Savage X Fenty, основана от Риана.
 Риана, Savage X Fenty и кое е обичаното долни дрехи на певицата
Любимото долни дрехи на Риана

Нагледна проява

Пищното шоу на Savage X Fenty е повече от театър, сътворен от известни музиканти, танцьори и модели.

Моделите Бела Хадид, Ирина Шейк, Кара Делевин, изпълнителите Лизо, Нормани, Росалиа, Мигел, Травис Скот... и, несъмнено, самата Риана в целия ѝ искра.

on Oct 2, 2020 at 6:55am PDT

Но не за тях става дума в този момент, а за актрисата Деми Мур, която по нищо не отстъпи на по-младите от нея модели и реализатори.

on Oct 2, 2020 at 4:08pm PDT

По време на своето присъединяване, ситуирана на кожен диван, Деми изглеждаше зашеметяващо в черно дантелено долни дрехи и мрежест чорапогащник. С грим, самоуверено алено червило и доста бижута, актрисата по нищо не даде да се разбере, че е на 57.

on Oct 2, 2020 at 2:58pm PDT

Заради пандемията от ковид на шоуто Savage x Fenty не участваха почитатели, както е било преди. Събитието, което се организира в Лос Анджелис, се излъчи от стрийминг платформата Amazon Prime Video.

През 2019 година шоуто се състоя в Barclays Center в Бруклин. Тогава още веднъж звезди като Халси, Джиджи Хадид и Ашли Греъм се появиха в поддръжка на Риана. RiRi показа за първи път марката долни дрехи през 2018 година, напомнят от Hollywood life.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР