Някои хора успяват да запазят на лицето си ангелско изражение,

...
Някои хора успяват да запазят на лицето си ангелско изражение,
Коментари Харесай

Най-фалшивите зодии

Някои хора съумяват да запазят на лицето си ангелско изражение, даже когато в действителност нямат положителни планове Това се отнася основно за трите най-коварни знака от зодиака, които се славят като подправени и лицемерни. Ето кои са те:

Скорпион

Скорпионите могат да бъдат доста потайни. Всъщност човек в никакъв случай не знае сигурно какво мислят. Ето за какво е мъчно да се разбере, когато кроят нещо. Готов е да ви ужили, в случай че го засегнете или изгубите благоволението му. Дори няма да заподозрете, че ви готви възмездие, тъй като го прави с допустимо най-невинна физиономия. Така че се пазете от Скорпиона, с цел да не ви оплетете в мрежите си!

Близнаци

Близнаците се славят с неискреността и коварството си. Обикновено човек го вижда прекомерно късно, тъй като могат да бъдат доста очарователни. Никога не трябва да споделяте значими неща с този знак. Той може да съобщи даже най-хубавия си другар, в случай че се скара с него. Близнаците са двулични. Те са импулсивни и се управляват от настроенията си, по тази причина им е мъчно да бъдат правилни.

Лъв

Лъвовете минават за суетни и егоистични. За да получат мечтаното, те са подготвени надали не на всичко, в това число да подценяват възприятията на другите, да лъжат или да изопачават обстоятелствата. А най-лошото е, че го вършат с толкоз почтен тип, че пострадалият постоянно не се усеща. Лъвът не търпи конкуренция и постоянно слага себе си преди всичко! Почувства ли се заплашен, мигновено минава в контраофанзива.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР