Някои хора търсят щастието цял живот и пак не успяват

...
Някои хора търсят щастието цял живот и пак не успяват
Коментари Харесай

Когато всичко си струва: Дени от "Един за друг" откри смисъла на живота и истинското щастие

Някои хора търсят щастието цялостен живот и отново не съумяват да го открият. Е, обичаната ни Дени от " Един за различен " не е измежду тези хора. Дори в противен случай! Тя не просто е разкрила щастието, само че и смисъла на живота си.

За това показа тя със своите Instagram почитатели в обява от Флорида, за където по-късно загатна, че си е купила и парцел.

Виж още: Предколеден ъпгрейд: Новата на Благо Джизъса с бели зъбки като неговите, броила 20 бона

" Благодарна съм за живота, който имам и се веселя че съм такава каквато съм, веселя се че съм себе си, изучавам се от грешките си, не се нервирам, когато нещо сгреша, просто си взимам поука и не преставам самоуверено напред ", умно стартира Дени, а след това съобщи, че е разкрила своята задача в живота.

" Да бъда положително дребосъче в този подъл свят. Да оказвам помощ на другите, когато имам опция, да прощавам, да се веселя на дребните неща в живота, да бъда усмихната, да бъда положителна и да отминавам всеки ден дребното и отрицателното в живота ", добавя инфлуенсърката. 

Как по-конкретно ще извърши тази задача, Дени не разкрива. 

Виж още: Смях на непознат тил: Фифо се изкефи на хейта по Джаферович 

Любопитна детайлност е, че Дени се оказа другарка с Лефтеров от " Игри на волята ". Риалити звездата поздрави сътрудника си по орис с новия му план - " Правя го за мене ". 

Това е първата ария на Лефтеров, в която застава пред микрофона, а мнозина заподозряха, че тя е отдадена на раздялата му с Мирела.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР