Някои хора си правят списъци с нещата, които искат да

...
Някои хора си правят списъци с нещата, които искат да
Коментари Харесай

Ето 11 неща, които трябва да направим в секса поне веднъж

Някои хора си вършат описи с нещата, които желаят да преживеят, преди да изоставен този свят. За едни това е циркулиране на земното кълбо по няколко пъти, за други е повече триумфи в бизнеса, а за трети е да са по-вихрушни в леглото. Кои са най- желаните полови мечти по света?

1. Стриптийз Monopoly
Strip Monopoly е за хора, които имат цяла нощ и част от идната заран, с цел да се разголят като за последно. Ако не разполагате с толкоз време, тогава играйте на камък, хартия, ножици. Свършва заветната гола цел за една четвърт от времето, належащо на стрип монополито.

2. Клуб Mile-High
Освен в случай че не летите на борда на частен аероплан, където цялото пространство е за вас, сигурно ще ви би трябвало повече кураж и наложително е добре да се страдате от клаустрофобия. В противоположен случай тоалетната в икономична класа ще ви се стори по-тясна от иглено ухо.

3. Завързване за леглото
Не приказвам за декоративно връзване с вратовръзката на мъжа до вас, а за по-сериозни принадлежности като белезници и свински опашки. Използвайте меки материи и материали, в случай че белезите от въже не ви възбуждат в допълнение. Вързаните очи в тази обстановка оказват помощ за усмиряване на нервите, в случай че ви е за пръв път. Вярвай ми.

4. Секс в кола
Не ми е по усета, постоянно се снабдявам със синини. Но в случай че сте решили да го пробвате, уверете се, че сте избрали по-голям и по-широк автомобил. И не подценявайте опциите за събаряне на седалките.

5. Използване на вибратор
Ха, дали към момента има хора, които не имат подобен? Момичета, качете се на вибраторния експрес! Ако не ви е комфортно да се грижите сами за оргазма ви, включете колегата си. Уверявам ви, че никой храбрец няма да каже „ не” на това сексшоу, квалифицирано особено за него.

6. Секс под душа или изправени до стената
Това може да бъде рисково, в случай че е хлъзгаво и мокро в банята, тъй че внимавайте. Също по този начин имайте поради, че при някои двойки височината и тежестта са фактор във връзка с опцията да постигнете по-„ напредналите “ позиции.

7. Доставете си голям брой оргазми
Има дами, които са физически неспособни да изпитат оргазъм, само че има и такива, които не могат да се заситят единствено с един.

8. Секс на плажа
Това, несъмнено, е обвързвано с пясък във вашите гънки и дълбини, без значение какъв брой сте били деликатни.

9. Секс под дъжда
Няма значение какъв брой дълго ще продължи пороят, използвайте го. Шансът да ви хване някой в крачка, до момента в който валят кучета и котки от небето, е най-малък, пък и какво ви пука. Правенето на обич под дъжда е сантиментално прекарване. Почти като сексът под душа, само че с нефилтрирана вода и на ръба на престъпното държание.

10. Секс в морето
Хм, това си е върховен пилотаж. Особено в случай че е в океан - акули, надничащи риба звук, остри мидени черупки и солена вода напряко в очите.

11. Секс с пера
Ако имате котка в дома си, заключете я в дрешника В противоположен случай ще скача върху гениталиите ви всякога, когато решите да се погалите с перушината. Нека безобразно положителният секс бъде с вас!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР