Някои хора са удивително търпеливи, докато други могат да бъдат

...
Някои хора са удивително търпеливи, докато други могат да бъдат
Коментари Харесай

Какво ядосва различните зодии

Някои хора са изумително търпеливи, до момента в който други могат да бъдат изнервени и изплашени от елементарни дреболии. Всеки има собствен предел на нервност и всеки реагира на разнообразни неща поотделно. Нека забележим какво разгневява всяка зодия.
Овен
Отличава се с словоохотливост и неспокойствие, не обича, когато го прекъсват. Освен това всяка загуба се възприема като персонална засегнатост, изключително когато сътрудниците отхвърлят да играят по неговите правила.
Телец
Не толерира пренареждане и преустройства - последовател на постоянството. Те ненавиждат бързо да взимат сложни решения и всички пътища за бягство да им бъдат прекратени. Ако желаете да разгневите Телец, дайте му сложна задача в неуместен миг.
Близнаци
Не понасят закъснение и отсрочване. Когато Близнаците работят, техните сътрудници би трябвало интензивно да вземат участие във всички инициативи.
Рак
Всяко несъвършенство и дискомфорт кара Рака да се изнерви, без значение дали става дума за празен ледник, неприятна стайна температура или мощна музика. Раците реагират остро на незаслужено отношение.
Лъв
Ядосан е, в случай че не му обръщат задоволително внимание, подценяват го, не придават значение на думите или дейностите му.
Дева
Те ненавиждат бъркотията, разпръснатите неща и немитите съдове. Освен това Девите са безумно точни и не обичат да закъсняват, а минутите на очакване ще им се сторят като безкрайност.
Везни
Те полудяват от несправедливостта и измамата. В къщата на Везните всички неща са на местата си и царува съвършен ред. Знакът е изключително заплашителен, когато вземат персоналните му движимости.
Скорпион
 Топ 4 на зодиите, които презират хороскопите Топ 4 на зодиите, които презират хороскопите
Някои зодии са склонни да бъдат пристрастни към астрологичните прогнози - самите звезди са ги създали такива. Да вярвате в предсказа...
Да обвиняваш Скорпиона за нещо, значи да предизвикаш унищожителен ураган от страсти. Същата реакция ще бъде, в случай че загатнете, че мнението му е неправилно. Знакът не толерира несъгласните свободомислещи и разискването на разноските му.
Стрелец
Това е може би най-непоклатимият знак, само че той губи хладнокръвие, в случай че фамилията или приятелите му бъдат допрени. Не обича да го прекъсват, изключително в случай че Стрелецът е в въодушевление да изнесе тирада.
Козирог
Този знак не приема, когато го питат за съвет, само че вършат всичко по собствен метод, изключително в случай че обстановката се повтаря непрекъснато. Той ще натрупва нерви дълго време и по-късно ще избухне.
 Много пари за 8 зодии през март – при кого ще отиде облагата Много пари за 8 зодии през март – при кого ще отиде облагата
През първата и втората декада на март Венера в Риби ще изисква добра вътрешен глас по паричните въпроси. Стъпките, които не са явни, мож...
Водолей
Не обича деянията на отрицателни страсти, недоволства и циврене. Водолеят не толерира контрола и досадните персони, както и бурни демонстрации.
Риби
Те не търпят глупави и лимитирани хора и двусмислени обстановки. Те елементарно губят хладнокръвие, в случай че им се опише една и съща история няколко пъти.
Избягвайте острите обстановки при работа с близки и не забравяйте, че от време на време даже и най-малките дребни неща могат да бъдат досадни.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР