Някои хора са щастливи да харчат много пари, за да

...
Някои хора са щастливи да харчат много пари, за да
Коментари Харесай

Класация на най-алчните знаци в зодиака

Някои хора са щастливи да харчат доста пари, с цел да угодят на другите. Други, обаче, избират да не пилеят извоюваните пари и да ги харчат рационално за нужни неща.
12. ЛЪВ
Лъвът е най-щедрият знак от всички, изпитва наслаждение да харчи пари и да купува дарове. Такива хора  не могат да бъдат алчни - те са подготвени да платят всичко, в случай че това ще донесе наслада на другите.
11. ТЕЛЕЦ
Телецът е подготвен да даде всичко поради своите близки и другари. Родените под тази зодия са в положение да оказват помощ на бедните хора, да провеждат празненство за всички, които се нуждаят.
10. БЛИЗНАЦИ
Близнаците обичат да пазарят. Но те харчат пари рационално и не страдат от фикс идея за шокинг. Те в никакъв случай няма да се откажат от дадена стока, угаждайки на личните си стремежи и натрапчива фикс идея, само че това качество единствено ги прави по-добри.
9. КОЗИРОГ
Козирогът знае и по какъв начин да печели, и да по какъв начин да харчи. Но спестяванията му се дават с компликация - когато запасите свършат, той може да затегне коланите и да стане сребролюбец, само че това е краткотрайно. Щом Козирогът има пари, той ще стане великодушен още веднъж.
8. СТРЕЛЕЦ
 Най-алчните мъже са от тези зодии (част II) Най-алчните мъже са от тези зодии (част II)
В продължение… Ако се питате има ли и кои са най-алчните, скъперници мъже, незабавно ви споделяме. Телец Това са тези правол...
Стрелците са задоволително великодушни, те знаят по какъв начин да зарадват с дарове и да изненадват. Но родените под този знак харчат пари, мислейки за личната си полза. Ако си купят нещо, ще го употребяват сами. Те просто не знаят по какъв начин да оказват помощ.
7. ВЕЗНИ
Везните са доста деликатни към парите. Те не могат да бъдат наречени алчни или великодушни. Те просто заобикалят непотребни разноски.
6. РИБА
Рибите харчат пари и постоянно не мислят какво ще се случи на следващия ден. Представителите на този знак икономисват единствено от себе си, само че не и от околните си.
 Най-алчните мъже са от тези зодии (част I) Най-алчните мъже са от тези зодии (част I)
Астролозите показват няколко зодии мъже, от които не би трябвало да очаквате скъпи дарове, първокласни почивки и изненади, които стопират дъха....
5. ОВЕН
Родените под този знак знаят цената на парите, не ги харчат просто по този начин. Овенът ще бъде великодушен, само че за това би трябвало да му докажете любовта си. И на първата среща Овенът може да заплати 50/50.
4. РАК
Ракът е доста себелюбив във връзка с парите. Първо харчи всичко за себе си и чак по-късно за останалите. Следователно, с цел да може Ракът да ви купи нещо, би трябвало да желаете доста и да чакате дълго.
3. ВОДОЛЕЙ
 Копривщица и еманацията на алчността Копривщица и еманацията на алчността
Може би скоро не бяхме ставали очевидци на толкоз въпиеща обществено изразена лакомия, каквато бе тази по случая с Копривщица. Тихомъл...
Мъжът Водолей е сребролюбец, макар че нормално има пари. Но фамилията ще живее в разцвет и родените под този знак в никакъв случай няма да банкрутират.
2. СКОРПИОН
Скорпионите в действителност не обичат да харчат пари и могат интензивно да пазят своята позиция. Много е мъчно да ги помолите за нещо.
1.ДЕВА
Девата е най-подлият знак от всички, само че не забравяйте, че те са водачите измежду всички милиардери. Представителите на този знак знаят по какъв начин да икономисват и да печелят страхотни суми.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР