Някои хора робуват на навиците си и се радват, когато

...
Някои хора робуват на навиците си и се радват, когато
Коментари Харесай

Тези 3 зодии мразят промените

Някои хора робуват на навиците си и се радват, когато животът следва нормалния си ход.  Ще ви разкрием кои зодии същински ненавиждат измененията!

Телец

Телците имат подредено ежедневие и са почитатели на рутината. Открие ли един път нещо, което доста му харесва, Телецът се придържа към него. Така да вземем за пример обича да се храни в еднакъв ресторант, да поръчва едно и също меню, да прекарва отпуската си на познато място. Този знак под паника се бои от непознатото! Защо не опитате за многообразие нещо ново? Не е належащо да бъде някаква грандиозна смяна. Така пред вас ще се открият забавни вероятности и ще се убедите, че страхът ви е бил неоснователен!

Дева

Девата перфекционист има потребност непрекъснато да управлява всичко. Много ненавижда, когато нещо наруши проектите й. Девите ценят трайното и изпитват смут от измененията, тъй като вървят ръка за ръка със загубата на надзор. Дори най-обикновени неща като промяна на прическата за Девата са немислими. За Девата важи поговорката: Три пъти мери, един път режи! Тя възнамерява и обмисля грижливо всичко. Малко повече спонтанност няма да ви навреди, другояче сигурно ще пропуснете нещо!

Лъв

Лъвовете също са същински хора на навика. Само при мисълта за смяна, задачите изтръпват. Смяна на работата или преместване в ново жилище им коства доста безсънни нощи, тъй като си показват всевъзможни кошмарни сюжети. Когато Лъвът се усеща добре някъде, желае нещата да си останат такива, каквито са. И тъй като прекомерно доста умува и се колебае, този знак от време на време пропуща страхотни шансове.   

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР