Някои хора просто са изтеглили късата клечка на 2022-ра година

...
Някои хора просто са изтеглили късата клечка на 2022-ра година
Коментари Харесай

Болката е непоносима! Кристиан Костов проплака: Случи ми се ...

Някои хора просто са изтеглили късата съчка на 2022-ра година и измежду тях е артистът Кристиан Костов. Съвсем неотдавна той описа, че е съумял да си изгори клепачите на очите, откакто в тях е пръснал сок от люта чушка. 

Е, неприятното не стопира до тук. В своя профил в Telegram артистът, който с извънредно огромна наслада и неспокойствие се реалокира в Барселона, показа, че и там му се е случило нещо извънредно. 

" Има доста неприятни хора. Знам, че всички го знаят, само че просто желая да ви го припомня. ОТНОВО ", стартира дългата история Крис. 

Певецът отхвърля да назове какво тъкмо му се е случило, само че за това си има причина - след въпросната преживелица той е бил в душевен пъкъл в продължение на дълги часове. Случката по този начин му повлияла, че той се закани за следващ път да се дистанцира от хората и света, написа vbox7.com. 

В описа си той загатва и събитията в последните 7 месеца, най-вероятно войната в Украйна. А по-късно споделя, че с него са се отнеси по ужасяващ метод. Така че не бихме изключили неприятно отношение от страна на чужд поради произхода на Кристиан. 

Самият Кристиан обаче дълго време не искаше да разяснява тематиката за Украйна. Въпреки това го направи в последните часове. Дали е поради въпросната преживелица в Барселона, или за друго, можем единствено да гадаем. 

" 8 месеца пъкъл. Украйна, апелирам се за теб, за твоята сигурност и в действителност имам вяра, че тази война ще завърши. Не мога да си показва хората там през какво минават, само че мога да ви уверя, че целият свят е с вас. Не на войната ", написа той още веднъж в Telegram, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР