Някои хора просто не са за сериозна връзка или поне

...
Някои хора просто не са за сериозна връзка или поне
Коментари Харесай

3-те зодии, които могат по-често да си намерят любовник от останалите

Някои хора просто не са за сериозна връзка или най-малко узряват за такава в по-напреднал стадий от възрастта си. Дори да са във връзка, тя бързо им омръзва и те търсят многообразие. За страдание постоянно го намират отвън връзките – в лицето на ухажор. Те просто не могат да се задоволят с един сътрудник и търсят разтуха в непознати обятия. Вижте кои са трите зодии, за които е най-вероятно да си намерят ухажор.

Скорпион  
 3 неща, които издават, че той е добър ухажор 3 неща, които издават, че той е добър ухажор
Когато приказваме за обич, започваме с физическото привличане. Ако сте си набелязали някого или към този момент излизате с него, само че не сте стигнали...

Почти няма късмет да съумеете да разберете, че Скорпион ви изневерява, в случай че сте по отношение на него. Той е умел манипулатор и прави нещата, тъй че никой да не разбере за тайните му връзки. В подобен го е трансформирала невярност към него, която го е наранила надълбоко. След това той е почнал да постъпва по този метод с другите. От друга страна обаче, тръпката, която изпитва от неразрешеното, е неповторима, а Скорпионът обича вълнението. Трябва в действителност да му влезете под кожата, с цел да ви бъде правилен и да ви разкрие възприятията си. Иначе, мъчно ще разберете дали сте единствени в живота му. Дори да го попитате непосредствено, той може да ви излъже най-безочливо и отново да не разберете истината.

Телец  

Те са просто ненаситни. Интимните милувки за тях са доста значими, ето за какво множеството представители на зодията имат богат опит в тази посока. Сексът за тях е доста значим в една връзка и в случай че не върви, те са способни да прекратят връзките. За да ви бъде правилен един Телец, вие би трябвало да задоволявате всичките му искания и мечти, да разнообразявате, да го провокирате. Това ще го спре да търси всичко това отвън връзките. Освен това постоянно срещано при Телците е да имат връзка единствено за секс с някой, който разнообразяват всекидневието си. Това са  неангажиращи връзки, в което те не намират нищо неправилно. Иначе са много ревностни и държат сътрудникът да им е правилен.

Близнаци  
 6-те зодии, които са най-хубавите любовници 6-те зодии, които са най-хубавите любовници
Днес сме ви подготвили малко по-различно четиво. Да забележим кои са най-хубавите любовници измежду зодиите в зодиака. Приятно четене!  О...

Показват двете си лица на всички места, в това число и в любовта и връзките. Могат да лъжат и манипулират, единствено и единствено с цел да прикрият обстоятелството, че имат ухажор. От друга страна те желаят да са единствени във връзката и не обичат натякването на неточности. Обикновено връзките им завършват поради невярност. Това не е нищо ново и нетипично за тях. Обикновено считат, че в случай че те наранят първи, няма да бъдат засегнати. На този принцип се основават множеството им връзки. Трябва да са в действителност влюбени, с цел да основат дълготрайни връзки, учредени на честност и чиста обич.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР