Някои хора просто не могат да живеят, ако не са

...
Някои хора просто не могат да живеят, ако не са
Коментари Харесай

3 зодии, които се нуждаят от специално внимание

Някои хора просто не могат да живеят, в случай че не са заобиколени от внимание. Когато не се усещат задоволително оценени, те реагират невъздържано и се пробват по всякакъв начин да изпъкнат. Тази линия на характера, която постоянно се трансформира в ябълката на раздора, в доста случаи се дължи на зодията. За три от зодиите е изключително значимо непрекъснато да свирят първа цигулка.

Риби – плахи и чувствителни

Тяхната плашливост и свръхчувствителност вгорчава живота на доста Риби. Те непрекъснато се опасяват да не бъдат подценени и излъгани. И защото елементарно се въздействат, разрешават на злонамерени хора да ги убедят, че още веднъж им е породена огромна неправда. Тогава прочувствените Риби се усещат надълбоко афектирани, без даже да ревизират дали в действителност са ги пренебрегнали. И на близките не им остава друго, с изключение на да обсипят с внимание цупещите се Риби. Тогава тези „ мимози “ разцъфват и още веднъж се демонстрират откъм радостната си и великодушна страна.

Лъв – звездата съм аз!

За разлика от Рибите по предписание Лъвовете имат гигантско его. Те желаят постоянно да са в центъра на вниманието и към тях да се тълпят фенове, които ги гледат в устата като омагьосани. Проблематично става, когато от фенската маса на Лъва се надигнат сериозни гласове – хора, които не одобряват за чиста монета всичко казано от него. Тогава Лъвът по всякакъв начин се пробва да вразуми отцепниците и не се свени даже да изрече обидни думи. И пред критиците има единствено две благоприятни условия: или да отстояват гледната си точка, рискувайки да изгубят вечно другарството му, или да се предадат и да разрешат на Лъва още веднъж да ги покори с чара си.

Скорпион – недоверчивият многознайник

Ако има нещо, което Скорпионът ненавижда, то е да прави взаимни отстъпки. Той бързо си сформира мнение за всичко и не е подготвен да се откаже от него. Като никой различен знак Скорпионът се нуждае от обграждане, което гледа на нещата по същия метод като него. Ето за какво се заобикаля най-вече с единомишленици. При това обаче непрестанно е разяждан от подозрения дали другите в действителност споделят гледната му точка. Успокоява се едвам когато чуе многократните им уверения в противното, само че по този начин наподобява в очите им подозрителен и сложен. Иначе оценките на Скорпиона по принцип са много точни, тъй че в редица случаи няма причина близките да се съмняват в позицията, която пази толкоз яростно.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР