Някои хора, независимо какво им липсва - пари, външен вид,

...
Някои хора, независимо какво им липсва - пари, външен вид,
Коментари Харесай

11 тайни на неотразимите хора

Някои хора, без значение какво им липсва - пари, външен тип, обществени връзки - постоянно излъчват ужасно положителна сила и самонадеяност. Дори най-скептичните персони се усещат обезоръжени в наличието им. На моменти те като че ли излъчват вътрешен искра. Имат сексапил. 

Тези хора постоянно са сърцето на всеки ваучър. Те са тези, към които обичаме да се обръщаме, когато имаме потребност от помощ, съвет или компания. 

Какво имат, което другите нямат? Кое ги прави по този начин мечтани другари? 

Разликата е в чувството за лична стойност на наличието - то идва от вътрешната страна. Човек има толкоз прелестно и скъпо наличие за близките, колкото той самият счита че има. Неотразимите персони в никакъв случай не търсят утвърждение за типа си или за постъпките - те са задоволително уверени да го открият увереността си в себе си и да живеят като себе си. Освен това, имат привички, които им оказват помощ да поддържат тази здравословна позиция. Става дума за простички неща, на които всички сме безусловно способни, само че някак по пътя ги забравяме. Ето какви са те: 

1. Отнасят се с почитание към всеки. Без значение дали поддържат връзка с най-големия клиент на компанията, в която работят, или със сервитьора, който ги обслужва в заведение. Те са учтиви, възпитани и демонстрират почит. Неотразимите хора се отнасят към всеки и всички с почитание, тъй като имат вяра, че не са кой знае какъв брой по-различни от другите на света. 

2. Следват Платиненото предписание . Златното предписание го знаем множеството хора:  " Отнасяй се с останалите по този начин, както искаш да се отнасят с теб ". Но то има съдбовен минус - допуска, че всички хора на света желаят да бъдат третирани по идентичен метод. Игнорира разликата в настройката. Един човек, да кажем, обича общественото утвърждение. Друг ненавижда да е център на вниманието. Платиненото предписание гласи:  " Отнасяй се към другите по този начин, както те биха желали да се отнасят към тях ". Неотразимите хора са доста положителни в разчитането на държанието на останалите. Те приспособяват своето по този начин, че другите да се усещат удобно. 

3. Изхвърлят на боклука така наречения " дребен диалог ". Няма по-сигурен метод да блокирате създаването на прочувствена връзка с някой човек от това да се придържате към по този начин наречения " дребен диалог ", който сякаш сприятелява. Когато роботизирано се насочите към хората с дребен диалог  техните мозъци се включват на автопилот и това ги възпира да основат същински афинитет към вас. Неустоимите персони основават връзка посредством откровен, същински диалог и откриват дълбочина в контакта даже в късите разговори, осъществявани за малко време. Техният откровен интерес в другите прави елементарно за тях измислянето на въпроси, които да се отнасят до живота на събеседника. 

4. Фокусират се върху индивида повече, в сравнение с върху всичко останало. Притежават като че ли автоматизиран интерес към заобикалящите ги човешки същества. В резултат, не мислят толкоз време за себе си. Не разрешават да се обсебят от мисълта колко ги харесват, тъй като са прекомерно заети да се концентрират върху хората, с които са. Ето за какво неустоимостта им наподобява като че ли естествена - като че ли им идва от вътре. 

Бележка: За да накарате този табиет да проработи за вас, би трябвало да оставяте встрани смарт телефона си по време на диалог и да се съсредоточавате върху хората, които са с вас. Върху това, което споделят, не върху това какъв би трябвало да бъде отговорът ви на казаното от тях, или по какъв начин казаното от тях ви визира. 

5. Не се пробват прекомерно настоятелно. Не преобладават диалога с истории, които внушават какъв брой са умни или сполучливи. 

6. Разпознават разликата сред факт и мнение. Говорят за деликатните тематики деликатно, умерено и с улегналост. Не се лимитират да споделят личното си мнение, но дават да се разбере, че това което споделят е персоналното им мнение, не обстоятелствата. 

7. Държат се откровено. Те са тези, които са. На никой не се постанова да хаби сила и умствена мощ в догадки какво ще създадат след това. Те са ясни в естествеността си. Знаят, че никой не обича подправените хора. Обикновено сме естествено привлечени от достоверните лица. На тях може да се има доверие, те не биха излъгали и не биха ни изненадали неприятно в реакциите си. 

8. Имат морал. Ценностите са простичка идея, но различно нещо за всеки на процедура. За да демонстрирате, че сте човек с персонална нравственос, избягвайте да говорите неприятни неща за други хора, постоянно се опитвайте да постъпвате вярно. Да извършите вярното нещо, дори и когато боли. 

9. Усмихват се. Околните подсъзнателно имитират езика на тялото на събеседника. Лицето им става огледало на нашето. Ако желаете да ви смятат за приятни, усмихвайте се по време на диалози - ще ви върнат жеста и вие и компанията ви ще се почувствате добре най-после. 

10. Полагат старания да наподобяват допустимо най-добре, имайки поради техния уникален външен тип - лице, пропорции на тялото, цвят на кожата и други. В същото време, не поставят очевидно прекомерно доста старания. Не наподобяват прекалено загрижили се по какъв начин наподобяват. 

11. Намират аргументи да обичат живота. Положителни са и все се стараят да намерят извори за нова и нова пристрастеност. Не не помнят, че животът е необикновено премеждие и подхождат към него с наслада - това стимулира близките да желаят да бъдат част от техния живот. На проблемите гледат като на краткотрайни трудности, не като на неизбежна орис. 

Травис Брадбъри, президент на TalentSmart
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР