Някои хора не признават тълкуването на зодиите. Вярват, че хороскопа

...
Някои хора не признават тълкуването на зодиите. Вярват, че хороскопа
Коментари Харесай

Зодиите, които ще успеят. Има ли сред тях, родени през зимата?

Някои хора не признават тълкуването на зодиите. Вярват, че хороскопа няма нищо общо със здравия разсъдък.

Но съществуват изследвания, които демонстрират, че месецът на раждане има значение за триумфа в живота и може да бъде потвърдено.

Анализът, оповестен в настоящия брой на влиятелното списание за обществени науки, не оставя място за подозрение. Периодът от годината, в който сме родени, може да бъде гаранция за триумф, само че и за житейски неуспехи. По необичайно стичане на събитията доста от най-известните, известни и богати честват рождените си дни при започване на годината – януари и февруари.

Ето за какво хората, родени под знака на Водолей, са извънредно сполучливи.

Учените взеха решение да ревизират дали астрологията може да окаже действително въздействие върху нашата орис. За задачата те проучиха профилите на известни персони – политици, писатели, спортисти, артисти, артисти, приети откриватели и други известни персони.

На първия стадий те избраха 100 знака за съпоставяне, по-късно 200 и най-после в  сравнението имаше цели 300. Заключение. Оказа се, че множеството от тях са родени сред 20 януари и 18 февруари.

Това демонстрира, че статистически Водолей е зодиакалният знак, който подсигурява триумф в живота. Символизира сила, въображение, самостоятелност и поредност. Има доста образци – в обявата се загатват персони, като Дженифър Анистън, Опра Уинфри и Кристиано Роналдо. Те са надарени, авторитетни и приказно богати представители на зодия Водолей.

И други проучвания от този вид поддържат тези изводи!

Преди време английски откриватели оповестиха, че хората, родени под знака на Водолей, най-често стават приети лекари или вършат кариера във финансите. Това е влиятелна и добре платена работа. Да си роден в края на януари и февруари също усилва възможностите да станеш художник или шеф в огромна компания.

Друг опит удостовери, че родените през зимата получават най-високи резултати по време на учебните изпити. Това им разрешава да получат висше обучение и да създадат по-голяма кариера.

Въпреки че тези изследвания демонстрират връзка сред месеца на раждане и триумфа, това не значи, че другите хора, представителите на останалите зодии, би трябвало да не помнят за сполучливо и прелестно бъдеще.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР