Някои черти на характера и поведението правят човек особено привлекателен

...
Някои черти на характера и поведението правят човек особено привлекателен
Коментари Харесай

Това са качествата, които мъжете търсят в жената до себе си

Някои черти на характера и държанието вършат човек изключително прелъстителен в очите на противоположния пол. Въпреки че всеки се отличава със свои усети и желания, въпреки всичко има нещо общо в нежните половинки, което притегля мъжете. И доста постоянно това са много странни черти. Така да вземем за пример господата се притеглят от това, което те самите не постоянно считат за добродетели. Едно от главните неща, които харесват, е възприятието за комизъм. Вижте какво още:

Игривост

Има голяма разлика сред несериозността и игривостта. Първото е съответна прочувствена незрялост, до момента в който второто е способността да се поддържа детското даже и откакто пораснеш и минеш през доста стадии в живота си. Първият пречи на естествения живот, а вторият - в противен случай, оказва помощ.

Малко хора са в положение да поддържат непрекъснато игриво въодушевление, а освен в избрани моменти. И мъжете в действителност ценят такива дами, тъй като е елементарно да поддържат връзка с тях и да намерят общ език. И да, игривостта не значи лекомисленост и мъжете го схващат доста добре. Това не са взаимно изключващи се понятия.



Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР