Някои части от тялото все още са обект на много

...
Някои части от тялото все още са обект на много
Коментари Харесай

Ето как да стимулирате сексуално дупето

Някои елементи от тялото към момента са обект на доста полови табута. Въпреки това доста хора се осмеляват да преминат оттатък бариерите им, срамежливостта и други неудобства и да се впуснат в приключението да се любуват на избрани удоволствия.
Аналният секс е процедура, която вълнува доста двойки. Затова е добре да сте наясно по какъв начин да стимулирате ануса, с цел да предотвратите болката, която би могла да бъде спънка за насладата на тази процедура.
Стимулирането на ануса е метод да се опознаете по-добре с колегата, да се забавлявате и да се насладите на полов живот, който е специфичен и друг.
Страхът и моралните проблеми са неприятни сътрудници за положителния секс. Поради тази причина би трябвало да се опитате да ги оставите зад себе си и да се осмелите да изследвате нови хоризонти (винаги с взаимно съгласие), с цел да излезете от рутините си.
Анусът е област, цялостна с нервни окончания, които като се изключи че са доста чувствителни на досег, могат да провокират избрани чувства както при мъжете, по този начин и при дамите.
Как обаче се случва вярната му стимулация?

Не забравяйте смазването
За да вършиме анален секс или просто да стимулирате тази област на колегата си с пръсти, от решаващо значение е да го извършите със специфични лубриканти, направени за тази зона. Това е належащо, тъй като естественото смазване на зоната е доста по-малко от това на вагината да вземем за пример. Трябва да се вършат нежни милувки без бързане или внезапни придвижвания. Не забравяйте, че това е мускул, който няма навика да „ получава ”, а по-скоро изхвърля. Така че би трябвало да внимавате, с цел да постигнете най-хубави резултати, без да причинявате никаква болежка.

Важно е да сте спокойни
Да бъдеш провиснал по време на анален секс, е от решаващо значение за наслаждаването му без болежка или спирания. В този смисъл доверието на колегата е това, което разрешава на желанието ви да се разгърне и да се отпуснете лека-полека. Затова е целесъобразно да отделите нужното време за любовна игра, преди да се случи навлизане. Целувките и ласките в разнообразни ерогенни зони на тялото би трябвало да вървят ръка за ръка, с цел да подтикват ануса за реализиране на по-голямо неспокойствие. Ако не сте изцяло отпуснати, нетърпеливи сте и не сте подготвени, няма да е толкоз прелестно.

Не почвайте от вратата за краката
Преминаването непосредствено към ануса не е верният метод за основаване на подобаваща атмосфера. Най-добре започнете интимната среща по нормален метод и с повишаването на възбудата да добавите дребни дейности за стимулиране на ануса. Освен това по време на процеса не забравяйте клитора.

Интимни целувки и хигиена
Мокрите целувки в региона на таза, вагината, ануса и бедрата благоприятства естественото смазване. Това също е превъзходен метод да увеличите пристрастеността. Въпреки това е значимо да се съблюдават хигиеничните ограничения. Може да споделите душ и да се изкъпете един различен, с цел да добавите страст към преживяването. Може да извършите това с разнообразни предмети (като гъби и сапуни) и да играете игри, с цел да добавите специфичен, сексуален щрих.

Използвайте повече лубрикант при положение на сексуален акт
Ако сътрудникът ви се усеща подготвен да стартира сексуален акт, добре е още веднъж да прекарате лубрикант през ануса и да го поставите и върху пениса. Уверете се, че прониквате с ниска активност първоначално, тъй че анусът да се приспособява и да не се свива. При първите придвижвания целувайте врата на колегата си или правете това, което знаете, че обича, с цел да увеличите удоволствието. Триенето става все по-малко и може да постигнете по-голяма дълбочина с течение на минутите. Въпреки това е извънредно значимо постоянно да поддържате темп, с който сътрудникът ви се усеща удобно.

Как да подтикваме ануса преди навлизане
Стимулирането на ануса може да се направи с пръсти или с език. Като начало концепцията е да се употребяват нежни кръгови придвижвания по повърхността, без да се прибягва до навлизане. След няколко минути ще забележите по какъв начин съпротивлението на мускула понижава. Това ще е моментът да стартира проникването.
Смазването е от значително значение в този миг от стимулацията, тъй като в случай че нямате съответно смазване, процесът ще бъде мъчителен. Първо, след смазване би трябвало да се пъхне единствено пръст, като се плъзга от горната част на ануса и се упражнява лек напън. Важно е да не го въвеждате непосредствено и внезапно, с цел да избегнете болежка. След като първият пръст е вътре, би трябвало да продължите да вършиме кръгови придвижвания, с цел да отпуснете в допълнение зоната. Ако това се прави на мъж, може да опитате да докоснете простатата. Тъй като мускулите стават по-отпуснати, може да въведете повече пръсти и най-после пениса. Освен това има характерни сексиграчки за стимулиране на ануса, които може да се употребяват от по-смели, авантюристичен двойки. Докато мъжът прониква във вагината, с тях може да се подтиква и анусът, или противоположното.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР