Някои британци, живеещи в Европейския съюз, изпитват затруднения при достъпа

...
Някои британци, живеещи в Европейския съюз, изпитват затруднения при достъпа
Коментари Харесай

Лондон недоволства, че на британци им отказват работа в ЕС

Някои британци, живеещи в Европейския съюз, изпитват усложнения при достъпа до компенсации, услуги и работни места, оплака се вътрешният министър в сряда на петата годишнина от историческия избор на Брекзит.

В публикация в „ Дейли Телеграф ” Пател упрекна страните от Европейски Съюз в незаслужено отношение към британците, пет години откакто над 51 % от британците гласоподаваха за овакантяване на блока след акция, водена от премиера.

Министърът на вътрешните работи сподели, че " има редица известия за случаи, в които жители на Обединеното кралство в Европейски Съюз се желаят документи за престояване, които не е належащо да имат, като им се попречва достъп до компенсации и услуги и се затрудняват с правото им на труд ".

Тя цитира и проблеми с пътуванията до Европейски Съюз, като съобщи, че някои английски жители са " изправени пред разстройства при качване и влизане ".

Тя акцентира, че е „ само вярно Европейски Съюз да съблюдава отговорностите си по отношение на правата на жителите, тъкмо както Англия е направила за жителите на Европейски Съюз във Англия “.
 Европейски Съюз: Британските филми и телевизионни стратегии са опасност за европейското културно разнообразие Европейски Съюз: Британските филми и телевизионни стратегии са опасност за европейското културно разнообразие
Европейският съюз се готви да реагира против непропорционалното количество английско телевизионно и кино наличие, показвано в Евро...

Междувременно Пател се похвали, че схемата за заселване на Англия за жители на Европейски Съюз, която се ползва от март 2019 година, е „ доста великодушна “.

Тя прикани жителите на Европейски Съюз да спазят краен период до 30 юни, с цел да аплайват за права за престояване в Обединеното кралство, само че съобщи, че тези, които са го пропуснали по рационални учредения, към момента ще могат да аплайват. Миграционният министър Кевин Фостър съобщи в сряда, че такива изключения ще включват деца, чиито родители не са кандидатствали за тях, или хора, които са имали съществено заболяване, което им е попречило да аплайват.

Той сподели, че имиграционните чиновници ще могат да издават 28-дневни вести на хора, с които се сблъскат, които може да имат право да аплайват, да вземем за пример при осъществяване на имиграционни нападения.

Около 5,3 милиона жители на Европейски Съюз са подали заявки за права на престояване във Англия, сочат данни на управляващите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР