Някогашният нападател на Хебър и Марица (Пловдив) Кирил Божков е

...
Някогашният нападател на Хебър и Марица (Пловдив) Кирил Божков е
Коментари Харесай

Кирил Божков поема школата на Хебър

Някогашният нападател на Хебър и Марица (Пловдив) Кирил Божков е новият шеф на ДЮШ на Хебър.
Той поема поста от Спас Спасов, който преди месец напусна по лично предпочитание. Божков е на 45 години и работеше като треньор в школата на хебърци от 2017 година досега.

В цялата школа ще се тренира по обща методика, а изключително при по-малките акцентът ще бъде подложен върху самостоятелните тренировки. Ще притеглим още 1-2 млади треньори с нужния лиценз и опит с цел да надграждаме работата в школата и да ставаме все по-добри. Нашите деца би трябвало да се развиват. Имаме ли мощна школа, до няколко години ще имаме и повече локални състезатели в първия тим. Това е концепцията на управлението, това е и моята концепция. Изискванията към треньорите ще порастват. Ще желаеме от тях да бъдат по-взискателни и по-мотивирани да развиват децата, като ние пък надлежно ще им създадем нужните за това условия. Скоро ще станат ясни треньорите на съответните гарнитури.

Вторият отбор на Хебър се резервира и ще играе в състава на “А ” РФГ – Пазарджик през сезон 2022/2023 година като задачата пред него ще бъде първото място. Старши треньор на селекцията остава Спас Гигов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР