Някога режели носовете на престъпниците за наказание, а в наши

...
Някога режели носовете на престъпниците за наказание, а в наши
Коментари Харесай

Преслава с ужасяващ външен вид

Някога режели носовете на нарушителите за наказване, а в наши дни хората с пари и свободно време си го предизвикват сами, освен това от суетност. Преслава е една от родните звезди, запътили се към заплахата да останат без дихателен орган, поради обстоятелството, че на процедура носът й е на изгубване. След като певицата си резна носа преди близо петилетка, наподобява неотдавна още веднъж се е подлагала на пластична интервенция. За сметка на това пък зъбите и устата й, са станали като на Лешникотрошачката от балета на Чайковски.

 

Очевидно е, че суетните дами, които разполагат със солидни финансови средства могат да живеят цялостен живот без пластични интервенции, само че никога не могат да минат единствено с една такава и носът на Преслава е живото доказателство за това. Тя го понижи фрапантно в Турция през 2019 година, поради което стана обект на остри рецензии и насмешки. Това й трансформира в двойница на най-голямата й съперничка в лекия отрасъл и нейна някогашна другарка – Галена.

 

Към днешна дата обаче двете чалга икони към този момент са прекомерно разнообразни, защото Галена даже и да е трансформирала нещо в носа си, го е направила прекомерно внимателно за разлика от Преслава, която към този момент съвсем е без нос. И с просто око може да се забележи какъв брой понижен е дихателният й орган спрямо дребните му размери през 2019 година Този факт направи мощно усещане в новогодишната нощ, когато певицата бе специфичен посетител в празничната стратегия на Нова тв. Камерите я уловиха неколкократно в непосредствен проект и отстрани, от което се разкри ужасяваща панорама.

 

Профилът на звездата наподобява на рисуван от новак художник на карикатури. Лицето й като цяло приличаше на тотална гротеска – неестествено огромни очи, подчертани с изкуствени мигли и гонове грим, а мястото на носа е заето от лека издатинка с две дупки, вместо ноздри. За сметка на това пък бъбрив ай също е голяма и очевАдно надута по неестествен метод. зъбите й пък изпъкват като на Лешникотрошачката, скулите са остри, изпъкнали и напомнящи за различен баснословен облик – този път от анимационно филмче – злата орисница от „ Спящата хубавица “ на Дисни.

 

По всичко проличава, че певицата не е спряла с разкрасителните процедури след злощастния опит през 2019 година и се е обезобразила още повече. Не е изключено да е направила това при същия еластичен хирург в Турция, при който се оперира и преди. На фона на подигравките Преслава разгласи, че се харесва и смяташе, че рецензиите са подбудени от злоба. Съвсем скоро носът на Майкъл Джексън може да наподобява като на Пинокио по отношение на този на родната звезда.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР