Някога процъфтяващ морски курорт се превърна в призрачен град, което

...
Някога процъфтяващ морски курорт се превърна в призрачен град, което
Коментари Харесай

Някога процъфтяващ морски курорт, сега призрачен град - като дори Паундланд изоставя главната улица

Някога преуспяващ морски курорт се трансформира в нереален град, което принуди Паундланд да изостави основната улица - с един рецензент, описващ региона като " незаконна адска дупка ".

Уелският град Colwyn Bay в последно време претърпя поредност от затваряния на магазини - постоянно без предизвестия за жителите, които обичат да влизат. Наскоро градът в Северен Уелс неотдавна помаха за довиждане на Costcutter и Subway, с Poundland на своя път през идващия месец, последван бързо от Boots.

Популярните магазини WHSmith и Peacocks също напуснаха града, с рецензии преди осем години, в които се показва, че „ магазините се затварят или са затваряли от години. “ Ситуацията стана толкоз неприятно, че макар че е магазинер, една жителка сподели, че постоянно би трябвало да работи от у дома, защото не може да си разреши да отоплява помещение, което никой към този момент не посещава.

Преди не постоянно е било по този начин метод обаче - и някои поданици се отхвърлиха от теориите си за това по какъв начин в миналото преуспяващ морски курорт е избл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР