Администрацията на Байдън планира да обяви нов регламент още в

...
Администрацията на Байдън планира да обяви нов регламент още в
Коментари Харесай

САЩ ще упълномощи служителите по убежището да отхвърлят повече мигранти по-рано в процеса

Администрацията на Байдън възнамерява да разгласи нов правилник още в четвъртък, който има за цел да разреши на имиграционните чиновници да депортират мигранти, които не дават отговор на изискванията за леговище в Съединени американски щати, по-рано през процеса, споделиха трима източника, осведомени с вътрешните проекти, пред CBS News.

Регламентът на Министерството на вътрешната сигурност ще се ползва за мигранти, които желаят леговище, откакто са пресекли незаконно границата сред Съединени американски щати и Мексико, съгласно източниците, който пожела анонимност, с цел да приказва за правилото преди формалното му оповестяване.

То би инструктирало държавните чиновници по убежището да ползват избрани бариери пред убежището, които към този момент са част от законодателството на Съединени американски щати по време на по този начин наречените достоверни изявленията за боязън. Това е първата стъпка от дългогодишния развой на леговище. Тези, които преминат тези изявленията, имат право да потърсят леговище пред имиграционен арбитър, до момента в който тези, които не ги устоят, могат да бъдат експе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР