Някак си от само себе си отново настана време разделно.

...
Някак си от само себе си отново настана време разделно.
Коментари Харесай

Трифонов: Украйна трябва да бъде подпомогната по всякакъв начин, включително с оръжие


Някак си от единствено себе си още веднъж настана време разделно. Напоследък сякаш непрекъснато живеем в такова време. Днес въпросът е Украйна. И в този момент някой някъде слага алена линия. Ами добре. Като ще е по този начин - по този начин да е. Ще ви напомня, че аз моята позиция съм я изразил безусловно няколко часа след нападението над Украйна. Ще я повторя отново.

Това съобщи в профила си във „ Facebook “ водачът на „ ИТН “ Слави Трифонов.

„ Украйна е независима суверенна страна, нападната в прорез с всевъзможни интернационалните контракти и разпореждания от своята прилежаща страна Русия и сега на територията на Украйна изцяло незаслужено и аморално се води война, в която умират хора. И това е грубо, неуместно и изцяло безсмислено. Така че, в случай че има алена линия, аз съм от страната на тези, които считат, че Украйна би трябвало да бъде подкрепена по всевъзможен метод – в това число с оръжие “, добави той.

По думите му да даваме на Украйна единствено бронежилетки е безусловно изплъзване и не заемане на никаква позиция.



„ А нали е време разделно – всеки би трябвало да си заеме позицията и да има силата да носи отговорност за дейностите си. Това важи най-много за депутатите в българския парламент, депутатите от всички парламентарни групи, в това число от групата на „ ИТН “. Решавайте “, споделя още Трифонов.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР