Някъде по средата между зрялостта и порастването, макар че се

...
Някъде по средата между зрялостта и порастването, макар че се
Коментари Харесай

Равносметката на едно пораснало дете: Диона посрещна ЧРД в болница, но пък много щастлива

" Някъде по средата сред зрялостта и порастването ", въпреки че се усеща към момента дете, Диона навърши 26 година Певицата посрещна празника си от болничната стая на клиника в Истанбул, където се намира за козметична намеса.

Виж още: Гледаме и завиждаме: Алекс Петканова откри сезона по бански! Трупа загар благодарение на... виолетов морков! 

" Знам, че не съм съвършена, а толкоз се пробвам да бъда … Но е мъчно в чупливия свят, който живеем и с днешните разбирания за живота ", написа тя и споделя, че е щастлива, че в живота си има хора, които остават до нея и я обичат и в неприятните ѝ моменти. 

Виж още: На рождения си ден: Яница от " Един за различен " откри тайната на щастието и няма самообладание да я сподели 

Диона благодари още на Бог, че има шанса да се развива в това, което обича най-вече да прави. И подарява на почитателите си нова ария - " Амазонка ". За нея споделя, че е била подготвена още преди 2 година С нея Диона демонстрира, че сред стиловете мъчно може да има граници - тъкмо както е и в живота.

Виж още: Уау! EVA подпали мрежата, предизвика мъжките мечти в секси долни дрехи

Иначе в особено видео Диона описа, че за първи път е в Турция и то поради интервенцията. По-рано тази седмица стана ясно, че Диона е поставила силиконови импланти в гърдите си. Въпреки че е в Истанбул поради интервенцията, тя е безапелационна, че се е влюбила в града и няма самообладание да го прегледа при по-нормални условия.

Изображение: https://www.instagram.com/diona_alpha/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР